Laurentiu Paicu a primit premiul Designerul de Interior al anului la Radar de Media, Summer Edition

Laurentiu Paicu a absolvit facultatea de Arhitectură în 2015, ca Șef de Promoție. Deține un portofoliu de peste 200 de proiecte și a acumulat aproximativ peste 100 de apariții în publicații și reviste, în decursul celor doar 7 ani de când profesează.

laurentiu paicu premiat la radar de media
laurentiu paicu premiat la radar de media

 

Expert în cele mai avangardiste stiluri de amenajări interioare, proiectele sale faimoase de vile, case grandioase și penthouse-uri au lăsat o amprentă semnificativă și sunt un exemplu în ceea ce înseamnă calitate, dedicare și profesionalism în designul de interior din România.

”A fost cu adevărat o onoare și un privilegiu să fiu considerat pentru acest titlu prestigios. Arhitecții au fost întotdeauna responsabili de toate construcțiile pe care le întâlnim în istoria umanității si in acelasi timp, noi trebuie sa ne lasam amprenta si în ceea ce privește designul interior al acestor spații.De ce ? Pentru ca noi ca Oameni, petrecem cel puțin 80% din viață în spații interioare, ceea ce înseamnă că ar fi un mare păcat ca acele spații să nu fie bine gândite, funcționale și, desigur, frumoase…. …pentru că viața fără frumos este al naibii de tristă.Acest premiu marchează un pas înainte semnificativ în ceea ce înseamnă Designul de Interior de calitate, profesional și frumos în România.Vă mulțumesc!”, spune el.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata