Laura Cosoi se află în trimestrul doi de sarcină. Cum se simte vedeta în această perioadă

Aflată în izolare la Târgu Mureș, la părinții soțului ei, Laura Cosoi s-a hotărât să vadă partea pozitivă din această situație, și a renunțat să se mai uite la știri. Frumoasa vedetă a dat câteva detalii despre starea ei de spirit din al doilea trimestru de sarcină, fiind însărcinată în luna a cincea. Laura a povestit faptul că mesele ei zilnice au ajuns să fie mult mai bogate ca în vremurile obișnuite.

„Mă simt bine! Al doilea trimestru de sarcină este cel mai frumos, cel mai plăcut. Nu ai nici burta foarte mare, dar totuși simți mișcările copilului. Eu am avut noroc de o sarcină ușoară și de data asta, ca și la prima, cu Rita. Am scris pe blog despre cum m-am simțit, dar pe scurt, pot să spun că ambele sarcini sunt asemănătoare. Diferența e că de data aceasta, în primele trei luni nu prea am avut poftă de mâncare. Nu mi-a fost rău, pur și simplu nu am avut apetit”, a afirmat Laura Cosoi.

Cum ții legătura cu doctorul în această perioadă, cum procedezi cu ecografiile și alte programări necesare?

„Nu țin legătura cu doctorul, nu prea am de ce. Fiind la a doua sarcină, știu la ce să mă aștept, iar prima a fost relativ recentă, mai țin minte una, alta de atunci. Totuși, am avut inspirația ca înainte să vin la Târgu Mureș să mă duc să-mi fac un control. Totul era în regulă, iar acum urmează să ajung la morfologia de trimestrul al doilea și analizele de sânge. Într-o săptămână, două, ar trebui să ajung la București pentru asta”

Însă, care au fost schimbările Laurei Cosoi în rutina ei de zi cu zi din cauza noului virus?

„Nu am făcut mari schimbări. Petrec timp cu Rita, socrii mă ajută foarte mult, se joacă și ei, stau cu ea afară. Fac exerciții, aș putea spune, mănânc multe fructe, beau lichide. Nu am schimbat nimic, iar mie îmi prinde foarte bine aceasta perioadă. Am avut un program foarte aglomerat în primul trimestru de sarcină, am avut foarte, foarte multe spectacole. Luna februarie am jucat în fiecare zi aproape, în câte un oraș diferit. Ei, acum îți dai seama, mă refac, după o perioadă nebună de-a dreptul”

Gătești mai mult în perioada asta? Aveți tendința să consumați mai multe mese întreaga familie?

„Evident, în Ardeal se pun cinci mese pe zi, cu nu știu câte feluri de mâncare, dar încet, încet am ajuns la un numitor comun și mâncăm mai puțin. Tot bun, dar mai puțin. Important e să ne simțim bine, să stăm împreună, asta contează cel mai mult. Eu am și lucrat în tot acest timp la cartea mea de bucate pentru copii, împreună cu cei de la Curtea Veche, pe Skype. Am ajuns la ultimele detalii, la layout și cât de curând o să trimit la tipografie cartea, care e foarte așteptată de altfel. Dacă există printre cititori femei însărcinate sau care acum au bebeluși și sunt în perioada de diversificare, sau au copii de peste un an, am postat mai multe meniuri pe o săptămână pentru copii, așa că sper să le ajute”

Laura Cosoi nu se lasă afectată de pandemia de coronavirus, cu toate că este însărcinată. Vedeta preferă să vadă doar partea plină a paharului.

„Eu văd numai partea bună! Refuz să mă întoxic cu știri, am înțeles gravitatea virusului si am luat măsuri, m-am autoizolat, nu ies afară nici eu, nici cei dragi, îmi este foarte dor de familia mea și, în general, de prieteni. Noi suntem oameni cu foarte mulți prieteni, tot timpul ne vizitam. Îmi e dor de spectacole, de adrenalina aceea, dar înțeleg sensul și știu că cu cât stăm mai cuminți, cu atât trecem mai repede și cu bine peste această situație care pare că nu se mai termină. Sunt cumva încrezătoare că ne va fi bine și că ne vom reîntâlni într-o altă lume. Sper să ajungem să ne învățăm lecțiile, individual și la nivel mondial și să ne bucurăm, până la urmă, de lucrurile bune care ni se întâmplă, și să vedem partea plină a paharului. Practic, asta ne mai rămâne, să mergem cu credință mai departe”

Sursa: viva.ro

Sursa foto: cancan.ro, avantaje.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata