Laura Brumă a lansat videoclipul piesei „În dreapta ta”!

După colaborarea cu Kristiyana și Adrian Minune pentru „Loverboy” iată că Laura Brumă revine în atenția fanilor ei cu o nouă creație muzicală, alături de Balkanika Records și Any1&ParkPlaceProduction. Melodia pe care Laura Brumă o lansează azi se numește „În dreapta ta”, la care a filmat și un videoclip pe masură!

Începutul de an i-a adus deja o colaborare noua solistei dar și o piesă solo, „În dreapta ta”. “Casa noastră de producție Any1&ParkPlaceProduction este la a treia colaborare cu Laura Brumă, piesa este una foarte emoționantă și la un moment dat chiar am vrut să nu o mai lansez pentru că am considerat-o că e un fel de „bombă emoțională” care provoacă foarte multe stări. Urmează un sir lung de colaborări cu Laura despre care consider că este una dintre cele mai bune voci cu care am lucrat, are o transmisie extraordinar de bună și cu o emoție în glas unde la puțini soliști am văzut”, a spus producătorul Park Place despre fosta Laura Vass. Artista ne-a povestit că în afara acestei piese care îi place foarte mult a înregistrat mai multe melodii și vom mai auzi de ea mai des, mai mult ca până acum.

“Am înregistrat numai piese una și una, fiecare melodie are câte un mesaj diferit. Piesa „În dreapta ta” are un text destul de dramatic, despre o poveste de dragoste, un triunghi amoros. Un subiect dramatic și chiar nu se cântă genul acesta de piese, nu prea se vorbește despre astfel de povești. M-a emoționat genul acesta de poveste de dragoste, m-a impresionat textul piesei. Nu am trecut prin așa ceva, iți dai seama că dacă mai și treceam prin așa ceva nu mai eram în stare să o cânt. Nu mi-aș dori. La videoclip am avut o echipă nouă pentru mine, iar regizorul Silviu Mandroc a fost un adevărat profesionist. Sunt genul de om care trebuie să simt chimie la locul de muncă, unde lucrez, să simt oameni cu care să rezonez și m-am simțit bine”, spune solista.

Tânăra de 33 de ani a debutat la 16 ani și ani de zile a cântat sub numele de Laura Vass, devenind celebră datorită refrenului „Buzele tale ca două petale”. „Era melodie de telefon, o avea și State în „Inimă de țigan”. Pe vremea aceea nu era internetul la putere ci doar soneriile pe telefon erau cunoscute. Eu am cântat multă vreme cu Sorin Copilul de Aur și eram manageriați de Dan Bursuc, cu care nu mai colaborez de câteva luni. Însă mai avem evenimente pe care trebuie să le onorez”, ne-a povestit solista care nu mai folosește numele de Vass dat de fostul manager.

https://www.facebook.com/LauraBruma-103076238122248

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata