Latin loverul Rafael Amaya din „Salome” implineste 45 de ani! Ce sexy este

Rafael Amaya a jucat in “Salome” si “Cele doua fete ale Anei”

Inca de mic, a practicat diferite sporturi, in special atlestism. De asemenea, in adolescenta a luat cursuri de teatru si canto. Terminand liceul a calatorit la San Diego, California pentru a-si incepe studiile universitare.S-a intors in Mexic si a inceput sa faca parte din diferite grupuri si trupe, si cu una dintre acestea „Banda Palapa” a calatorit in Mexico City, sa-si incerce norocul. Cand grupul s-a destramat, s-a mutat in Mexic, unde si-a inceput cariera de model. A prezentat moda pentru Emporio Armani.

sexy rafael amaya
sexy rafael amaya

Telenovela care l-a adus pe culmile succesului a fost „Salome”, jucand rolul lui Jose-Julian, unul din personajele principale. In cinematografie, a jucat alaturi de Karyme Lozano, in „Desnudos”. Pilar Montenegro l-a ales pentru a aparea intr-unul dintre videoclipurile ei muzicale.

Provine dintr-o familie mare (au fost cinci frati) si, prin urmare, isi doreste la randul sau sa aiba multi copii. Ultimul proiect in care a jucat a fost „Malverde: El Santo Patrón”

Alti sarbatoriti azi

Lena Cardwell din “Pasiuni”, Tangi Miler din “Felicity”, John Turturo din “Miami Vice” si “Monk”, Jorge Enrique Abello din “Betty cea urata“, Ali Larter diin “Heroes”, Kelly Bishop din “Fetele Gilmore”, Rae Dawn Chong din “Misterios Ways”, Peter Stebbings din “Stargate SG1” si “Jeremiah” si Antonio Sabato Jr. din “Melrose Place”, “Dragoste si putere” si “Farmece”  .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata