Lana Del Rey a lansat cel de-al optulea album de studio „Blue Banisters”

Pe 23 octombrie Lana Del Rey a lansat al optulea album de studio, „Blue Banisters”, care vine în urma succesului pe care Lana l-a întâmpinat cu albumul precedent, „Chemtrails Over The Country Club”. Noul album „Blue Banisters” este disponibil acum pe toate platformele digitale și poate fi achiziționat sub formă de CD sau casetă, cu mai multe formate exclusive de vinil pe website-ul www.lanadelrey.com. „Blue Banisters” include piesele lansate anterior „Wildflower Wildfire”, „Blue Banisters”, „Text Book”, și „Arcadia”.
Lana va interpreta piesa sa „Arcadia” în cadrul emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert” diseară la ora 8:35pm PST/11:35pm EST. Recent, ea a lansat un clip vizual alternativ pentru piesă, care poate fi vizionat aici, iar versiunea originală poate fi urmărită aici.
Miercurea trecută, Lana a lansat un clip vizual pentru piesa care dă titlul albumului, „Blue Banister”’ care poate fi urmărit aici. Piesa a fost scrisă de Lana și Gabriel Edward Simon, iar video-ul a fost regizat de Lana Del Rey.
„BLUE BANISTERS” TRACKLIST
1. Text Book
2. Blue Banisters
3. Arcadia
4. Interlude – The Trio
5. Black Bathing Suit
6. If You Lie Down With Me
7. Beautiful
8. Violets for Roses
9. Dealer
10. Thunder
11. Wildflower Wildfire
12. Nectar of the Gods
13. Living Legend
14. Cherry Blossom
15. Sweet Carolina

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata