Lana Condor prezintă un nou aspect al coafurii sale, în culoarea roz pastel

Lana Condor iubește viața cu părul roz. Actrița din The To All Boys: P.S. I Still Love You, în vârstă de 23 de ani, a debutat cu coama ei roz Barbie proaspăt aranjată pe Instagram și le-a spus fanilor că va păstra nuanța pastel pentru o vreme dacă își unesc forțele pentru a o ajuta cu un singur lucru.

„Ia ‘Anyone Else But You’ la 5 mil stream-uri și o voi păstra …”, a spus Condor, care a făcut referire la noua ei piesă împreună cu iubitul Anthony De La Torre. Ea a adăugat: „Știu că îmi place rozul meu”.

Culoarea bubblegum este datorită stilistului Dimitris Giannetos pe care Condor l-a etichetat în selfie-ul pe care l-a distribuit pe Instagram. Giannetos a postat și o fotografie cu părul nou al vedetei, pe care Condor l-a comentat:

„Obsedat !!!!” Condor nu este singura celebritate care a experimentat cu nuanța roz în ultima vreme. Profesia din tenis, Naomi Osaka, și-a debutat joi schimbarea dramatică a părului și a ales să devină roz aprins folosind un personaj popular Naruto ca inspirație.

Osaka a prezentat noua nuanță de neon (pe care a însoțit-o cu un eyeliner roz grafic) într-un selfie de pe Instagram care a inclus o referință la un personaj Anime cu părul roz în legenda. „Sakura nu a putut niciodată lol”, a scris ea alături de fotografie.

Condor, care se întâlnește cu muzicianul din 2015, a înregistrat anterior primul lor duet, o piesă de despărțire, „Raining in London”, în 2020.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata