„La tine sau la mine” este întrebarea lui Edward Sanda

„La tine sau la mine” este întrebarea pe care Edward Sanda o are în cel mai nou single. Cu muzica și versurile compuse de către Edward Sanda și Irina Cupko, „La tine sau la mine” este o piesă catchy, ce nu trebuie să lipsească din playlist-ul tău de vară.
Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără tine”, „În palma ta” (alături de Ioana Ignat), „Vintage” (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și „În Tandem”, alături de Arando Marquez.
De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble, iar alături de Cleopatra Stratan a lansat „Dragoste, vă rog”, un îndemn pentru toți cei care iubesc, dar lasă orgoliile să le conducă mintea și inimile frânte, „Vremea de iubit”, dar și „Cum ar fi” (alături de Sandra N.), un single despre iubirea care cândva a inundat inima și sentimentul de gol care rămâne atunci când dispare din viața ta.

Edward Sanda – La tine sau la mine | Lyric Video – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata