La Survivor Romania, strategiile sunt la ordinea zilei: ”Oamenii sunt imprevizibili. De ei trebuie sa-mi fie frica”

Aproape patru luni de la momentul în care au pășit pentru prima dată pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană, de când au început să descopere probele acestui sezon și să lupte pentru fiecare recompensă sau șansă de a comunica cu cei de acasă. Doar nouă concurenți au reușit să reziste până în această etapă, iar cu fiecare zi ei învață să se adapteze la noile tactici și strategii, astfel încât să se apropie pas cu pas de câștigarea marelui premiu la Survivor România.

Astăzi, membrii tribului Taino vor avea primele discuții după ce în urmă cu doar câteva zile au văzut cum Alin Chirilă a părăsit competiția. ”A fost cel mai puternic concurent care a fost la eliminare”, va admite Carmen Grebenișan, chiar cea care i-a fost oponentă la votul celor de acasă. ”Trebuia de mult să stea acasă, pe canapea”, va ține să completeze Alexandra Porkolab, fosta lui colegă din echipa Războinicilor.

Evident, cu fiecare eliminare, cei rămași în joc trebuie să se adapteze și să gândească noi strategii care să le ofere lor șansa de a mai face câte un pas spre final. Toate aceste gânduri și calcule vor fi recunoscute, în doar câteva ore: ”Dinamica o să se schimbe în fiecare zi”, va transmite Krișan. De cealaltă parte, Bianca va admite care este teama ei acum: ”oamenii sunt imprevizibili, de ei trebuie să-mi fie frică, nu de trasee”.

Ce înseamnă toate aceste discuții? Vor arăta concurenții odată ce vor intra și pe traseu în Jocul de Recompensă. După ce vor afla că ar putea câștiga una dintre cele mai importante și mari premii de până acum, toți vor lupta pentru rolul de căpitan. Doar doi dintre ei se vor impune și își vor forma echipele, astfel încât să poată ajunge cât mai rapid la victoria dorită.

Cine se va impune? Dar și ce vor observa membrii tribului Taino despre relațiile existente între ei și despre cei care se schimbă pentru a-și asigura locul în joc, vom vedea în această seară în cel mai puternic format.

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata