La E! Entertainment se continua povestea lui Nikki si Brie in ultimele episoade din „Total Bellas”

Finalul sezonului șase include nașterea celor doi copii Matteo Artemovich și Buddy Dessert

Staruri WWE®, scriitoare în topul New York Times și antreprenoare, Nikki Bella® și Brie Bella® aduc la E! continuarea sezonului 6 Total Bellas, în episoade în premieră, difuzate în fiecare duminică începând cu 24 ianuarie, de la 22:00.

Sezonul acesta urmărește aventura gemenelor Nikki și Brie, iar finalul său, pe 14 februarie, prezintă schimbările importante din vieţile lor. Nikki şi Brie şi-au croit vieţile împreună, dar nimic din ce au trăit nu le-a pregătit pentru faptul că vor aduce pe lume doi copii în acelaşi timp. În noile episoade familia este şocată să afle că mama gemenelor, Kathy, trebuie să facă de urgenţă o operaţie pe creier. Cu toții se pregătesc să-i întâmpine pe cei mai noi membri ai familiei şi sunt învăluiți de emoție și fericire. Episoadele din februarie o aduc în prim plan pe Nicole, care are un travaliu intens, iar Brie speră să poată să nască natural. Artem se implică într-un nou proiect și se întoarce să filmeze Dancing with the Stars, iar Nicole se descurcă mai greu cu Matteo, ceea ce le determină pe Nicole şi Brie să îi spună lui Kathy că se vor muta la Napa. În ultimul episod gemenele Bella merg la Napa, să-şi vadă pentru prima oară noile case și Nicole realizează că îi este greu să-i spună lui Artem despre depresia ei postnatală.

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions. Gil Goldschein, Andrea Metz și Farnaz Farjam Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray Productions, iar Kevin Dunn și Chris Kaiser sunt producători executivi din partea WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt și ele producători executivi.

Pline de emoție și marcate de începutul unei perioade memorabile, ultimele episoade ale sezonului 6 din Total Bellas, se difuzează în premieră duminica, de la 22:00, la E!.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata