La ce post TV se muta de la 1 Decembrie celebrul Andrei Selaru alias Selly!

Decembrie este luna în care Prima TV împlinește 23 de ani și marchează începutul noutăților atât în zona de conținut, cât și în zona vizuală, odată cu trecerea la HD. După preluarea de către Clever Business Transilvania, profesioniști media din diverse domenii s-au alăturat televiziunii PrimaTV din dorința de a construi o televiziune generalistă relevantă pentru publicul autohton, un brand media puternic, cu o imagine și un conținut de calitateÎn mai puțin de 3 luni de la preluare, întreaga echipă și-a unit eforturile pentru a le duce  telespectatorilor conținut nou axat pe entertainment produs local, în conformitate cu viziunea unei stații cu individualitate, umor șîndrăzneală. Ghidată de această misiune, noua echipă de acționarat a început investițiile în zona de programe: în curând, jurnalele FOCUS îi vor invita pe telespectatori în primul studio virtual de știri, alături de Andreea Berecleanu și o echipă lărgită de prezentatori și reporteri. Știrile FOCUS vor aduce în fiecare seară, de la ora 18:00, informațiile esențiale, evenimentele, deciziile politice și evoluțiile socioeconomice, precum și noutățile importante din sport, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă, modernă.

selly show vine la prima
selly show vine la prima

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, Prima TV dă un restart televiziunii odată cu premiera Selly Show, o producție complexă cu un aer proaspăt și original, care va pune sub lupă România, cu toate personajele și ipostazele ei. Un icon al generației tinere, Selly vine în televiziune hotărât să abordeze într-un mod direct și neconvențional subiecte extrem de importante pentru societatea românească, de la migrație, la alegeri, totul dintr-un punct de vedere personal. “Sunt foarte încântat de acest parteneriat cu noua echipă de la Prima TV. Avem puncte comune care ne-au unit în această călătorie pe care o vom avea împreună. Este un vis împlinit pentru mine faptul ca astăzi reușesc să am un show care să fie o punte de legătură între online și tv. Sunt foarte mândru de asta, veți vedea pe 1 Decembrie despre ce este vorba și veți înțelege de ce am făcut acest proiect. Este cu adevărat un format inedit, unic în România.” spune Selly.

andrei selaru
andrei selaru

Selly Show are premiera pe 1 Decembrie, de la ora 20.00, la Prima TVîntr-o ediție specială de Ziua Națională. Ulterior, Selly Show va putea fi urmărit vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00 și din 12 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata