La 6 ani Casian Daniel Ciprian din Talmaciu, Sibiu, pe scenele de modeling

Este pasionat de modeling, fotbal și este înscris la dans sportiv

Locul 1 în Cel mai bun model de copil al Universului. Locul 1 în steaua TV România și Mini miss & Mister Multinational România. Festivalul internațional de modă și talent. De asemenea, a participat la cel mai mare festival de modă din Dubai, World fashion festival Award Dubai 2019. De asemenea, în 2019 a participat la un concurs din Republica Cehă, Treasure of Nstions Interbrilliant World Winter 2019, unde a câștigat titlul Gold Looking Winter Image. Locul 1 și trofeu la concursul organizat de Festina Talents. Locul 1 și mister, în competițiile din Pitești și București Federația artă muzică și sport.

Casian Daniel Ciprian
Casian Daniel Ciprian

 

De asemenea, a participat la Inedit tv și Carolina tv, concursuri TV unde a primit primele premii și concursul de trofee mister organizat de federația de artă, muzică și sport, premiul 1 la concursul România frumoasă alături de alt premiu special, a câștigat locul 1 în Miss & Mister Wip Model Academy Marele Concurs Internațional de Ioana I & B România loc de excelență la categoria de vârstă Mulțumesc din suflet Organizatori Kiew profy Bila Knyazivna & Ioana Dressmaker Wip Model Academy for the best of cel mai bun model tânăr internațional 2020 Kiev!

Casian-Daniel Ciprian
Casian-Daniel Ciprian

 

Grand Prix și premiu l la concursul din Antalya organizat de Liliya Shekhanina, Apoi competiții importante în cadrul promoției Wip Model Academy! Mister Wip Model 2020 – Mister Wip Ibiza 2020 Locul II Locul 1 Rochii și costume Miss & Mister Imperial Locul 1 Cele mai bune costume 2020! Daniel a avut apariții TV la mai multe televiziuni :Inedit tv, Carolina TV, Tv București , Antena stars, de vorba cu artistii București, Pro tv. si interviu dar unei televiziuni din Emiratele Arabe. Daniel mai are apariții in reviste cum ar fi, top 50 cei mai frumoși copii din România,Gift of Beauty, a fost selectat de o revistă din India pentru a aparea ca model pe coperta,, Model kids India,, de asemenea a participat la un concurs in Dubai, la cel mai frumos zambet, unde a obținut locul 1 băieți in lume și a fost invitat primele doua locuri de a reprezenta România la festivalul mondial de moda World Fashion Festival Awards Dubai oct 2021. ,prezentări de modă cu designeri din România și Milano, Chona Bacaoco.

Casian Daniel Ciprian la botez la sinziana buruiana
Casian Daniel Ciprian la botez la sinziana buruiana

 

Daniel a mai castigat la concursurile de modeling on-line numeroase premii, premiul de popularitate in Ibiza Spania, premiul 1 world retro Ibiza, titlul de mister Crăciunel 2020,premiul 1 mister&miss cel ma tânăr model internațional organizat in Cehia, trofeul fashion, concurs organizat de Academia muzical Artistică București, premiul special in italian. Premiul 1 pentru cel mai bun costum, doua premii,, super gentleman și price,, organizat in Cehia la concursul children & Peace Price. Cel mai bun model Ibiza, Grand prix & prince la concursul internațional org in Italia.

Casian-Daniel-Ciprian
Casian-Daniel-Ciprian

La tv strart mini modeles, locul 2 la cel mai frumos zâmbet org in Dubai, Daniel a fost invitat in luna oct 2021 la cel mai mare eveniment din Dubai world fashion festival awards Dubai, a mai primit Titul de onoare cu ocazia zilei naționale a Românie, anul acesta a primit Grand Prix pe Ibiza. A mai câștigat titlul de onoare, premiul de onoare si trofeu la concursul online la școala de arte si muzica Presttimo music București, invitat specisl in emisiunea De vorbă cu artiștii, premiile continua ❣️A mai participat la fashion week uri a lui Cătălina, ultimul premiu câștigat a lui Daniel este trofeul best young model câștigat in Dubai, mai are foarte multe dar nu le mai țin minte, dar mai are câștigate, plus premiile de astăzi

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata