La 5 ani Eva Serban este model profesionist si vrea sa ajunga model international

Eva Șerban are 5 ani și aspiră să devină un model internațional.

Bravonet: Cum e viață de model la 5 ani?

Eva Serban: Viața de model la cinci ani este destul de captivantă pentru o fetiță în formare, având oportunitatea să cunoască oameni noi, cu personalități vaste și învățând o anumită conduită. Totodată, necesită determinare, răbdare, iar pentru a realiza ceva în acest domeniu este nevoie de multă muncă.

Când a început pregătirea și în ce a constat ea?

Eva a început cursurile de pregătire în luna ianuarie a acestui an, ce au constat în învățarea noțiunilor de bază. A învățat cum să defileze pe un podium, cum să se prezinte în fața camerelor, cum să transmită emoții către cei ce o urmăresc și cum să fie naturală în fața aparatului de fotografiat.

eva serban model
eva serban model

 

Unde face cursuri și care este trainerul care a marcat-o?

Urmează cursuri la It KIDS- Art school& modelling agency, unde a fost instruită de trainerul Cătălina Buzdun-Rafaila. Eva o consideră un model demn de urmat, fiind cea care a învățat-o tot ce știe acum.

Înțeleg că e un model internațional, care la vârsta ei, a reușit performanța de a câștigă primul concurs național de modelling și talente. Povestiti-ne parcusul ei.

Chiar dacă primul concurs a avut loc după o pregătire de scurtă durată, Eva a fost determinată să câștige și a avut ambiția să învețe din mers în ce constă prezentarea la un asemenea concurs.

modelul eva serban
modelul eva serban

 

Și cum se desfășoară aceste concursuri? Există o finală internațională? Va participa și acolo?

Există mai multe etape la un concurs național, cum ar fi etalarea unei ținute de seară sau a unui costum național, unde contează semnificativ și modul de prezentare, atitudinea și șarmul. Da, Eva va participa la etapa internațională a concursului World Rising Stars, din Georgia, datorită punctajului obținut, ce i-a adus titlul Best Princess.

Ce o reprezintă? Care crezi tu că este atuul ei cel mai mare? Cea mai mare calitate?

Cred că o reprezintă spontaneitatea și creativitatea, fiind mereu gata de o altă provocare, iar un mic avantaj i-l aduce și părul cârlionțat, care o scoate în evidență. 😊 O calitate ar fi naturalețea cu care se prezintă, fiind ea însăși în orice împrejurare.

Cum isi vei pune aceste calități în valoare? Etapa internațională ce probe are și cum se pregătește pentru ele?

La etapa internațională va prezența ținute elegante, casual și tradiționale românești, care îi vor evidenția personalitatea. În acest sens, Eva repetă mersul pe podium oriunde și oricând pentru a demonstra că poate face față unei competiții dificile. De asemenea, solicitant va fi si interviul cu juriul, la varsta ei frageda.

printesa eva serban
printesa eva serban

 

Ce pasiuni are și cum isi petrece timpul liber?

Pe lângă nouă ei pasiune, modelling-ul, Eva este o micuța dansatoare, o pasionată de sporturi de iarnă, precum schiatul. Ca orice copil de 5 ani, își petrece timpul liber cu familia și prietenii.

Care este cel mai mare vis al ei?

Probabil cel mai mare vis al ei ar fi să defileze pe covorul roșu, așa cum vede la televizor, alături de personalități celebre și înconjurată de fotografi. 😊

Îsi dorește să fie model celebru sau s-a gândit la altă meserie?

I-ar plăcea să devină un model celebru, însă meseria la care aspiră acum este cea de educatoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata