La 11 ani lucrează cu Mihai Alexandru cu care a lansat videoclipul piesei „Se Intampla-n Mintea Mea”

Indragitul compozitor Mihai Alexandru e recunoscut pentru faptul ca lucreaza atat cu vedete cat si cu tineri artisti inclusi in propria pepiniera de vedete Al Mike. De curand, impreuna cu Miriam Stoica a a lansat un nou videoclip la piesa „Se intampla-n mintea mea”, la care au avut destul de lucru. Miriam, pe numele ei adevarat Miriam Cristiana Stoica, de 11 ani, eleva a Colegiul National ,,Ion Luca Caragiale” din Ploiesti, clasa a V-a, care a lansat de curand piesa „Se Intampla-n Mintea Mea”, compusa de Mihai Alexandru.

mihai alexandru si miriam stoica
mihai alexandru si miriam stoica

„Colaborez cu Mihai Alexandru care a compus piesa special pentru mine. Nu e prima piesa la care am lucrat cu el. Anul trecut, mai exact pe 6 decembrie am lansat prima mea piesa “Iarna e atat de calda” compusa si produsa tot de Pepiniera Al Mike. Videoclipul e realizat tot de echipa Al Mike Pepiniera, adică Bogdan Dima, director de imagine si Mihai Alexandru care a regizat, montat și a editat tot ce vedeți acolo. Tuturor le multumesc din suflet!”, ne-a spus Miriam. La randul lui, Mihai Alexandru ne-a marturisit:

solista miriam stoica
solista miriam stoica

„Satisfacția e mare când văd că proiectul Al Mike Pepiniera crește frumos și se îmbogățește cu tineri artiști talentați, precum Miriam Stoica. În plus, Miriam este foarte disciplinată și ascultătoare, de fiecare dată fiind pregătită să dea maxium din cât poate ea. Suntem deja la a doua piesă și ne dorim să continuăm această colaborarea cât mai mult. În plus, este un real ajutor implicarea doamnei profesoare de canto, Alina Roșca, a coregrafei Zizika, a trupei Happy dance și nu în ultimul rând a familiei lui Miriam”, a spus compozitorul. Urmariti in continuare rezultatul si asteptam noutati de la cei doi artisti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata