Kylie Jenner’s dezvăluie o transformare majoră a părului său în timp ce pozează într-o casă de lux

Kylie Jenner tocmai a uimit fanii cu unul dintre cele mai bune look-uri de până acum. Cu o perucă de culoare roșu aprins, vedeta Keeping Up With The Kardashians a organizat o sesiune de fotografii la domiciliu în grădina spațioasă a conacului ei de lux Holmby Hills.

Trecându-și mâinile prin coafura roșie închisă, Kylie a glumit despre noua ei perucă: „Cum să o numim?”.

Într-o altă postare, Kylie a dezvăluit inspirația neobișnuită Disney din spatele transformării ei în roșcată. „Ariel cine?”, A scris ea. Mogulul de frumusețe simțea în mod clar noul aspect, făcând câteva fotografii în timp ce poza în superba ei grădină.

Kylie și-a arătat silueta incredibilă într-un top cu model și pantaloni din piele cu talie înaltă care i-au evidențiat formele.

În fundal, era o canapea albă, completată cu un firepit înalt, pentru divertisment în aer liber. Grădina privată se mândrea, de asemenea, cu o apă frumoasă și lumini solare care îi evidențiau look-ul.

Fanii lui Kylie iubesc noul look, exprimându-se cu strigăte „arăți fantastic” și „această culoare arată atât de al naibii de bine”.

Mama unui singur copil, care o crește pe fiica sa Stormi împreună cu rapperul Travis Scott, a suferit mai multe transformări târziu – inclusiv în interiorul casei sale.

În weekend, vedeta Life Of Kylie a mers pe Instagram pentru a împărtăși fotografii cu transformarea impresionantă a casei sale festive, completată cu un copac uriaș.

Arborele înalt de tavan a fost decorat cu figurine frumoase, precum și câteva decorațiuni distractive, inclusiv un mini urs.

Senzația Instagram s-a mutat în conacul ei uimitor de 29 de milioane de lire sterline în perioada inițială de blocare a coronavirusului din mai 2020.

Casa lui Kylie are șapte dormitoare și 14 băi, precum și o bucătărie de bucătar, un bar și o sală de jocuri, un teren de sport la nivel de campionat și un home cinema, precum și un ecran de proiecție în aer liber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata