Kristin Davis alias Charlotte York din „Totul despre sex” implineste 57 de ani

Numele ei real este Kristin Landen Davis

Davis s-a nascut in Boulder, Colorado. Nu are frati sau surori, iar parintii ei au divortat pe cand ea era foarte mica. A fost adoptata de catre tatal sau vitreg, Keith Davis, profesor de psihologie, dupa ce mama sa Dorothy s-a recasatorit in anul 1968. Tatal sau vitreg mai avea trei fiice dintr-o casnicie precedenta. In copilarie, s-a mutat impreuna cu parintii ei in Columbia, Carolina de Sud, unde tatal sau adoptiv a acceptat sa predea psihologia la Universitatea din Carolina de Sud. Davis visa sa devina actrita inca de cand avea 10 ani, cand a jucat intr-o adaptare dupa Alba ca Zapada si cei sapte pitici. Davis a locuit in Carolina de Sud pana cand a absolvit Liceul A.C. Flora, in anul 1983. S-a mutat apoi in New Jersey, unde a urmat cursurile Universitatii Rutgers.

kristin-davis
kristin-davis

Davis a avut in trecut probleme cu alcoolul. A declarat ca alcoolul a eliberat-o: ” eram foarte timida si nu stiam cum sa ies din propria carapace. Am inceput sa beau pentru acelasi motiv pentru care iubeam actoria. Vroiam sa expermentez diferite senzatii si sa fiu libera”. A reusit sa scape de dependenta dupa ce a implinit 20 de ani. A avut in trecut relatii cu actorii Alec Baldwin, Jeff Goldblum si Liev Schreiber. Davis locuieste in prezent in Los Angeles, California.

Tot azi sunt sarbatoriti

Dan Negru de la Kanal D si din „Zapada, Ceai si Dragoste”, Álvaro Morte din „El casa de papel”,  Dakota Faning din “E.R” si “Ally McBeal”, Kelly Macdonald din “States of Play” si “Alias”, Paul Anthony Stewart din “Loving” Law&Order” si “The guinding light”,  Patricia Richardson din “Mesterul casei” si “The West Wing” si Emily Blunt din „Edge of Tomorrow”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata