Kourtney Kardashian confirmă relația romantică cu Travis Barker printr-o poză de Valentine’s Day

Se spune că, Kourtney Kardashian și Travis Barker se întâlnesc de aproximativ o lună acum, dar nu a existat nicio dovadă concretă reală că aceștia sunt într-adevăr un cuplu … până acum.

Cântărețul din Blink 182 și vedeta din Keeping Up With Kardashian sunt prieteni platonici de ani de zile, dar în urmă cu aproximativ o lună au început să apară zvonuri că își mută relația în afara zonei de prietenie. De Ziua Îndrăgostiților, Travis și Kourtney păreau să confirme irefutabil că sunt într-adevăr un cuplu.

În primul rând, amândoi au împărtășit fotografii îm fața aceluiași șemineu. Apoi Kourtney a împărtășit o scurtă poezie pe care scria: „Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, pâine cu usturoi, Blink-182”.

Travis a împărtășit, de asemenea, un story cu o gleznă frumoase, care poartă o brățară cu diamante.

Zvonurile au început pentru prima oară la sfârșitul lunii ianuarie, potrivit cărora amândoi au postat fotografii cu piscina din Palm Springs a lui Kris Jenner, confirmând aparent că și-au petrecut ziua la piscină acasă la Kris.

Mai mult decât atât, imaginile senine apar la câteva zile după ce Travis a postat un emoji romantic de trandafir sub o fotografie a lui Kourtney care își arăta vestiarul ei impresionant.

Kourtney și Travis au negat de-a lungul anilor că există orice altceva decât o prietenie strânsă între ei. În 2019, muzicianul a răspuns zvonurilor în timpul unei apariții pe covorul roșu la iHeartRadio Music Awards, spunând: „Kourtney e ca un prieten drag. Asta e. Adică o iubesc până la moarte. Îmi iubesc familia până la moarte. Dar da, doar prieteni.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata