Klyde lanseaza single-ul „Decide”

Klyde lanseaza single-ul „Decide”, despre care a declarat:
“Decide este o piesa care s-a facut practic singura, nefiind planificata deloc. Am inceput anul cu multe insomnii si ganduri ciudate, si m-a lovit intamplator inspiratia si am inceput prima parte a piesei. Pe parcursul lunilor care au dus catre lansarea sa, s-a scris de la sine si se simte cum dintr-un start negativ, s-a transformat intr-o melodie pozitiva, care vorbeste despre cum persoana potrivita, la momentul potrivit, te poate aduce pe drumul ce bun, unde poti sa o iei de la capat din nou.
<<Decide>> am produs-o acasa la noi, la DarkViolet Records, impreuna cu Dalto Ionescu, in prima noastra colaborare cap coada si noi spunem ca a iesit ceva care transmite o emotie frumoasa”.
KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzica și estetica anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata