Killa Fonic revine cu un noul single în italiană – „Niagara”

Killa Fonic este artistul ce a reușit să depășească bariera muzicii undeground unde s-a lansat, piesele sale fiind constant în topurile radio cu cele mai difuzate piese ale momentului. „Niagara” reprezintă primul single al artistului dintr-o serie de piese în limba italiană ce urmează să se lanseze pe parcursul acestui an. Amprenta personală a producătorului TY1 s-a potrivit perfect cu vibe-ul piesei, stilulurile retro & bolivian ale producției potențând atmosfera de cunoaștere a călătoriei către planeta Venus a femeilor, unde senzualitatea este văzută ca un lucru firesc.

„<<Niagara>> exprimă tipica călătorie către planeta femeilor Venus, acolo unde bărbatul nu se satură niciodată să exploreze sinergia cu pielea și apa femeii. Ador producția muzicală a lui TY1 și pentru această operă pot să spun că am primit input-ul exact pentru acest mood juma’ retro, juma’ bolivian” ne spune Killa Fonic.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Killa Fonic alături de TY1, în timp ce producția finală poartă semnătura lui TY1. Videoclipul piesei a fost filmat în Rimini, locul în care Killa Fonic și-a petrecut o bună perioadă din viață. Videoclipul piesei a fost realizat de către Robert Ionicioiu.

Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții. Ultima său single, în colaborare cu DELIA – „Cum am știut” a reușit să își facă simțită prezența în topurile muzicale de radio din România, fiind prezent în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata