Khloe Kardashian, senzație pe internet. Vedeta și-a expus corpul de invidiat în bikini

Khloe Kardashian a fost gata să facă o declarație miercuri și a făcut-o într-un mod masiv! Vedeta a distribuit o senzațională fotografie în bikini pe Instagram și un lucru s-a remarcat. Khloe a purtat o pălărie absolut enormă, cu un rebord care se putea dubla cu ușurință ca o umbrelă, iar fanilor ei i-au plăcut în mod absolut aspectul.

În ciuda faptului că arăta uimitoare într-o costum violet din două piese, pălăria ei feroce a fost cea care a ocupat locul central.

„Umbra tuturor” este tot ce a scris ea sub titlul postării, iar adepții ei abia așteptau să-i spună ce părere aveau despre aspectul ei.

„Am nevoie de pălărie. În mod serios”, a scris unul, în timp ce un al doilea a spus: „Haide, pălărie!”

Khloe s-a bucurat recent de soare într-o călătorie de lux în Turks și Caicos, unde i s-au alăturat și surorile ei, Kim, Kourtney și Kylie Jenner dar și copiii lor. Vedeta a postat mai multe fotografii de la superbul lor conac din Providenciales, unde au sărbătorit-o și pe fiica lui Kylie, la a treia aniversare a lui Stormi, în cel mai generos mod. Khloe cu siguranță nu s-a sfiit să-și arate fizicul și a împărtășit mai multe fotografii de pe plajă într-o serie de ținute diferite.

O imagine s-a remarcat în timp ce a făcut o declarație de pozitivitate corporală, postând o imagine de aproape a corpului ei împreună cu vergeturile.

Ea a scris: „Îmi iubesc dungile”. Casa de vacanță a familiei este un lux absolut și se zvonește că ar costa 35.000 de dolari pe noapte și că are 11 dormitoare și 11 băi. Este o bucată de rai cu peluze perfect îngrijite și o piscină albastră cristalină.

Ca să nu mai vorbim de țărmurile nisipoase și de apa albastră limpede a plajelor din apropiere, unde celebra familie și-a completat bronzul. Khloe și surorile ei s-au întors acasă la Los Angeles, unde i-au făcut lui Stormi o altă petrecere impresionantă de ziua ei, în conacul lui Kylie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata