Khloe Kardashian rupe tăcerea cu cel mai bun răspuns în urma zvonurilor de logodnă

Fanii lui Khloe Kardashian au înnebunit la sfârșit de săptămână după ce designerul Good American a împărtășit o fotografie cu ea purtând un uriaș diamant. Oamenii au sărit rapid la concluzii și au crezut că este un inel de logodnă, în urma zvonurilor persistente că vedeta și fostul ei iubit, Tristan Thompson, s-au împăcat.

Cu toate acestea, Khloe a avut cel mai bun răspuns după ce unul dintre adepții ei a comentat imaginea ei de pe Instagram. Utilizatorul scrisese: „Sunt?” la care mama unuia a răspuns: „Da sunt!”

Khloe a fost apoi inundată de mesaje de felicitare din partea fanilor ei entuziasmați. „Inel superb, felicitări”, a scris unul, în timp ce altul a comentat: „Uau, uau, uau”. Un al treilea a adăugat: „Felicitări, sună atât de fericit”.

Foto: hellomagazine.com

Cu toate acestea, Khloe nu vorbea despre o logodnă, ci despre vestea că noua ei colecție de pantofi va fi lansată săptămâna viitoare.

Vedeta a fost nevoită să clarifice apoi zvonurile, răspunzând: „Răspunsul meu a fost la întrebarea„ Sunt ei ”Răspunsul meu este„ Da, sunt ”… Adică da, pantofii scad pe 2,25.”

Relația lui Khloe și Tristan va fi explorată în următoarea serie finală Keeping Up with the Kardashians. Într-un episod recent al emisiunii, Khloe și Tristan au vorbit despre extinderea familiei lor, dar nu s-a menționat că perechea s-a reunit din nou.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata