Keshi a lansat albumul de debut – „GABRIEL”

Keshi a dezvăluit: „GABRIEL este un material discografic care a ajuns să fie mult mai personal decât plănuisem la început. S-a transformat într-o modalitate prin care am procesat experiențele pe care le-am resimțit trecând de la o viață destul de privată la o viață mult mai publică, cu care îmi este destul de greu să mă obișnuiesc. M-am gândit la succes, țeluri, presiune și eșec, la cum timpul este singurul lucru care îmi aduce alinare și la cum sexul se rezumă doar la piele, la cât de puțin îmi pasă despre părerea altora, dar și la cât de importantă este opinia celor din jur în același timp. Mi-am adus aminte de cât de distractiv ar trebui să fie să creezi muzică și toate aceste amănunte se regăsesc în versurile albumului. Sper că este o înregistrare onestă, plină de varietate și una la care oamenii să se întoarcă mereu”.

Streming link: https://umusic.lnk.to/GABRIELPR

Lansarea albumului „GABRIEL”, care include și videoclipul oficial (regizat de Joshua Valle) al single-ului „ANGOSTURA”, surprinde linii melodice caracteristice artistului îndrăgit pe tot mapamondul. Printe multe alte piese, pe material sunt incluse și hit-uri precum „GET IT”, „HELL/HEAVEN” si „ANGEL”. Ascultă „GABRIEL” aici, vizionează „ANGOSTURA” aici și află informații despre turneu aici.
Pentru „GABRIEL”, keshi a lucrat cu producătorul și compozitorul din Baltimore Elie Rizk (cunoscut pentru „Build a Bitch” semnat Bella Poarch), care a co-produs albumul împreună cu el. Cu peste 1,6 miliarde de stream-uri în întreaga lume, keshi a devenit o senzație pe streaming cu apreciata sa trilogie de EP-uri – „Skeletons” (2019), „Bandaids” (2020) și „Always” (2020).
GABRIEL – LISTA DE PIESE:
Get It, Somebody, Westside, Touch, Milli, Pere, Hell/Heaven, Understand, Angosura, Limbo, Angel, Gabriel

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata