Keira Knightley exclude scenele de sex regizate de bărbați

Keira Knightley a spus că nu va apărea în scene nud pentru filmele care au un regizor de sex masculin. Vorbind cu podcast-ul Chanel Connects, actrița a spus:

„Nu am o interdicție absolută [de a filma scene nud], dar cam am în legătură cu bărbații. Este parțial vanitate și, de asemenea, este privirea masculină”, ​​a explicat femeia de 35 de ani. Subiectul modului în care sunt tratați actorii în timp ce filmează scene de sex a fost pus în centrul atenției în ultimii ani, în special de la mișcarea MeToo.

Multe studiouri angajează acum coordonatori de intimitate pentru a supraveghea scenele sexuale și pentru a se asigura că actorii se simt confortabil și sunt tratați cu respect în timpul filmărilor. Knightley a dezvăluit anterior că a avut o „clauză fără nuditate” adăugată contractelor sale de film de când a devenit mamă în 2015.

„Privire masculină”

În timpul interviului, Knightley a mai spus că simte cu tărie că ar vrea să lucreze cu o regizoare de sex feminin dacă un film se concentrează pe experiențele de viață ale femeilor.

„Dacă aș face o poveste despre acea călătorie a maternității și a corpului [acceptare], simt că îmi pare rău, dar asta ar trebui să fie alături de un regizor de sex feminin”, a spus ea. „Dacă a fost vorba despre maternitate, despre cât de extraordinar este acel corp, despre cât de brusc te uiți la acest corp pe care trebuie să-l cunoști și care este al tău și se vede într-un mod complet diferit și se schimbă în moduri care sunt de neînțeles pentru tine înainte de a deveni mamă, atunci da, aș fi cu totul gata să explorez asta cu o femeie care ar înțelege asta. Dar mă simt foarte inconfortabil acum încercând să portretizez privirea masculină.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata