Katy Perry dezvăluie o transformare inedită a părului său de când a devenit mamă

Katy Perry este în al noulea cer de când și-a întâmpinat fiica, Daisy Dove, în august, și s-a bucurat să stea acasă cu familia ei nouă. Pe lângă îngrijirea nou-născutului său, Katy a lucrat din greu, după ce s-a întors la American Idol la câteva săptămâni după nașterea lui Daisy.

Cântăreața premiată arată incredibil în noile fotografii promoționale ale seriei, care au fost lansate la începutul săptămânii. În imagini, Katy arată aproape de nerecunoscut, cu părul lung și blond căzându-i peste umeri.

Părul natural al vedetei are lungimea umerilor, dar lui Katy nu îi sunt străine extensiile și se bucură să experimenteze diferite lungimi și culori.

În videoclipurile muzicale din trecut și în aparițiile pe covorul roșu, cântăreața a uimit cu părul ei îndrăzneț, de la liliac la roșu aprins. În 2017, vedeta a debutat cu o croială elegantă de pixie și a explicat motivul aspectului ei „mai îndrăzneț” în timpul unui interviu din seria Viceland, The Therapist.

Ea a explicat: „Sunt foarte puternică ca și Katy Perry și apoi uneori nu sunt la fel de puternică ca și Katheryn Hudson.

„Oamenii vorbesc despre părul meu, nu-i așa? Nu le place sau își doresc să fie mai lung. Îmi doresc atât de mult să fiu Katheryn Hudson încât nici nu mai vreau să mai arăt ca și Katy Perry uneori.”

Katy nu a vorbit încă despre fiica ei, dar logodnicul Orlando Bloom a apărut anterior în emisiunea Ellen Show, unde a vorbit despre fiica sa și despre primele lor săptămâni împreună ca familie.

Mândrul tată a dezvăluit că Daisy arată identic cu el, dar cu ochii albaștri ai lui Katy. El a dezvăluit, de asemenea, că a obținut bile albe ca tată după ce a reușit să o aline pe Daisy cântându-i.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata