Katy Perry a recunoscut la American Idol că este „nesigură” și uneori nu simte că este „suficient de bună”

Katy Perry este la fel ca noi toți. În timpul episodului de duminică din American Idol, Perry, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit un moment vulnerabil cu concurenta Erika Perry, în vârstă de 26 de ani, și i-a oferit câteva sfaturi dulci.

„Cred că ești ciudată, cred că ești ciudată și cred că ești puțin enervantă”, i-a spus Perry lui Erika după interpretarea excentrică a studentei a piesei „E.T.” a vedetei.

„Cred că ești atât enervantă, cât și bună. În primul rând, ești simpatică și cred că este posibil să nu crezi că ești și de aceea puneți toate astea pe picioare”, a spus proaspăta mămică.

„Dragă, sunt Insecure Jones de mult, mult timp”, a recunoscut Perry.

„Știu totul despre asta. Fac asta uneori pentru că nu simt că sunt suficient de bună. De asemenea, cred că nimeni nu a crezut vreodată în tine. Există multe acolo, dar unii oameni nu au nimic, așa că este mai ușor să-l judeci decât să-l ajuți. Așa că spun, da. „

După ce Luke Bryan a votat împotriva trimiterii lui Erika la Hollywood, Lionel Richie i-a dat un „Da” înainte ca Perry să se întrebe despre decizia Erikei de a face o audiție.

„Când s-a despărțit iubitul tău de tine?”, a întrebat-o Perry pe Erika, care a dezvăluit că a trecut recent printr-o despărțire înainte de audiție.

După ce Erika a recunoscut că fostul ei s-a despărțit chiar înainte de audiția Idol, Perry a întrebat:

„Vrei să-l suni și să-i spui că ai reușit?” După ce Erika a fugit să-și ia telefonul, cântăreața le-a reamintit colegilor săi judecători că „acesta este un moment foarte sacru”.

Deși Erika nu a reușit să apeleze (i-a șters numărul!), Perry i-a dat ocazia să-i vorbească direct. – Iată ce vei face, spuse ea.

„Du-te să-ți iei biletul de aur. O să te uiți chiar în camera asta și îi vei spune orice vrei să-i spui și apoi la final să-i arăți biletul tău.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata