Kate Hudson arată identic cu personajul ei din Almost Famous în pantaloni sexy și crop top

Kate Hudson a arătat incredibil de în formă în timp ce făcea un anunț într-un mic crop top și pantaloni sexy, dar părea și ea ciudat de familiară. Actrița și mama a trei copii a postat un scurt videoclip despre wellness. În clip, Kate poartă un set de fitness care seamănă cu o întoarcere în anii 70, la fel și stilul ei de a-și purta părul, foarte grozav. Vibrația generală, inclusiv lanțurile sale, se simt ca o întoarcere la personajului ei aproape faimos – Penny Lane.

Actrița a subtitrat videoclipul:

Foto: hellomagazine.com

„Salută noua mea alăturare la produsele nutriționale To Be In Bloom – Probiotic Balance. Această minunăție este o soluție naturală pentru sănătatea armonioasă a intestinului. Porniți microbiomul și comandați-l astăzi.”

Kate este extrem de multitalentată și a anunțat recent un cont Instagram dedicat lucrării sale de fotografie numit This Lovely Lens.

Actrița a împărtășit un portret uimitor al fraților ei, realizat în timpul petrecut în Colorado. În imagine, Oliver Hudson și Wyatt Russell au pozat unul lângă celălalt afară în zăpadă, ambii înfășurați în cămăși de iarnă și pălării.

Contul lui Kate prezintă multe instantanee frumoase ale familiei sale, inclusiv cei trei copii ai săi, Ryder, Bingham și Rani.

Există, de asemenea, imagini de călătorie din întreaga lume, în locuri precum Londra și Dubai. Când vedeta de la Hollywood nu este fotograf sau lucrează la multe proiecte antreprenoriale, ea acționează.

Kate promovează în prezent noul film Music. Kate a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță la Globurile de Aur pentru interpretarea ei ca Zia în film, în ciuda faptului că nici măcar nu a fost lansat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata