Kamara, Gabriella Nastas si Mihai Constandache invitati speciali la Conacul Baciului din Buzau

Vineri, 15 octombrie a fost o zi speciala pentru fratii Ioan si Vasile Stroie, caci au deschis un nou magazin de produse traditionale romanesti la Buzau, la Conacul Baciului, unde i-au avut invitati speciali pe Kamara de la Alb Negru, solista Gabriella Nastas si cantaretul de muzica populara Mihai Constandache.
În această perioadă imprevizibilă din punct de vedere economic vedetele dar si oamnii obisnuiti s-au bucurat de inaugurarea si deschiderea in Buzău, a primei băcănii cu gusturi cu tradiție, Conacul Baciului. Inaugurarea magazinului, localizat în incita centrului comercial Aurora Shopping Mall, a avut loc vineri, 15 octombrie a.c., în prezența mai multor autorități locale, personalități și jurnaliști de la cele mai importante publicații centrale de profil.

Kamara, Gabriella Nastas & Mihai Constandache cu iona si vasile stroie la conacul baciului
Kamara, Gabriella Nastas & Mihai Constandache cu iona si vasile stroie la conacul baciului

Printre vedetele venite la eveniment s-au numarat si Kamara de la Alb Negru, solista Gabriella Nastas si cantaretul de muzica populara Mihai Constandache. Gabriella a venit direct de la emisiunea „La Maruta” unde si-a prezentat cel mai nou single, „Iarta-ma”, iar pe drum ea si colegii ei au avut niste surprize, caci au ramas in pana. Insa au ajuns cu bine. In schimb. Mihai Constandache a venit direct de la Braila, localitatea sa de bastina unde zilele viitoare se va ma deschide un magazin din lantul Conacul Baciului.
O afacere de familie

ioan & vasile stroie
ioan & vasile stroie

“Am pornit în acest business, împreună cu fratele meu, Vasile Stroie, în urmă cu 10 ani, însă abia anul trecut, unul dintre cei mai grei de până acum, ne-am hotărât să ducem afacerea la următorul nivel. Am cântărit mult, am analizat mult riscurile, mai ales că era anul în care micile afaceri au început să-și reducă activitatea sau chiar să se închidă. Suntem încrezători că împreună cu clienții care apreciază calitatea și pun preț pe mâncare sănătoasă vom reuși să ne extindem și să fim mai aproape de românii care susțin micii producători”, a spus Ioan Stroie. Iar fratele lui, Vasile Stroie a continuat. “Vă așteptăm cu drag să treceți, cu încredere, pragul băcăniei noastre din Buzău, să degustați din specialitățile care fac diferența la oricare masă, ajutând, în același timp, și micii producători care abia mai fac față actualei crize. Suntem dornici să vă încântăm cu delicatesele noastre pregătite cu suflet.”
Conacul Baciului comercializează peste 200 de preparate tradiționale, realizate după rețete vechi, bazate pe ingrediente curate, fără adaosuri, în condiții de strictă igienă, în spații amenajate cu materiale de înaltă calitate. Produsele noastre sunt furnizate de mici producători din Mărginimea Sibiului, o regiune etnografică cu un caracter unic în România, bogată în tradiția creșterii ovinelor și vitelor, în aerul montan curat de la poalele Munților Sibiului.
Pentru că grija pentru respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare este esențială pentru noi, am lansat și magazinul online, www.conaculbaciului.ro, ușor de accesat și prietenos în acțiunile de navigare printre produsele noastre, astfel încât să venim în întâmpinarea clienților noștri rapid și ușor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata