JUNO lansează „RANA MEA” o nouă ipostază – artist, dar și dansator

O nouă piesă neașteptată vine din partea lui JUNO, artistul care a trăit ultimele luni pe culmile succesului. După două hituri importante care au ținut primele locuri în topurile muzicale toată vara, atât pe radio, cât și pe TV: „Scumpă foc” – Smiley feat. JUNO și „Toată noaptea” în colaborare cu frumoasa Mira, JUNO scoate un nou hit – RANA MEA, care poate fi ascultată pe toate platformele de streaming.

„Rana mea” este o piesă romantică, o poveste de dragoste cu iz tragic, ce se naște în urma une relații de iubire. JUNO își pune sufletul în versurile pe care le scrie, lucru ce transformă piesa într-un fictiv dialog cu persoana iubită. Vizualul piesei este unul dinamic, cu o coregrafie surprinzătoare care îi evidențiază, încă o dată, skillurile de dansator ale lui JUNO. Simplu, dar totuși de impact, clipul piesei îmbracă perfect povestea și creează astfel un univers unic, în stilul inconfundabil a lui JUNO.

JUNO povestește despre prima piesă de pe EP-ul „Afrodisiac”: Ma bucur mult că în sfârșit auziți „Rana mea”, o piesă de suflet, la care am lucrat mult. Inițial, am scris-o pentru Raluka, însă mi-am dat seama rapid că mi se potrivește mănușă și am decis să o cânt eu, dar cu gândul la ea.. Sper din suflet să vă placă, să simțiți piesa exact cum trebuie și să vă bage în stare potrivită. Play it on repeat.”

Piesa este o producție marca HaHaHa Production, muzica creată de Alexandru Stancu (JUNO), Florin Boka (Feenom), Vasile Bulgaru, Andrei Barz (Barză de suflet), Roland Kiss, textul scris de Alexandru Stancu (JUNO) și Vasile Bulgaru, producția făcută de Andrei Barz (Barză de suflet), Florin Boka (Feenom) și Roland Kiss, mixul asigurat de Florin Boka (Feenom) și Andrei Barz (Barză de suflet), masterul realizat de Florin Boka (Feenom), alături de vocea adițională – Raluka.

Urmărește-l pe JUNO:
Facebook: https://www.facebook.com/JUNORAKIS
Instagram: https://www.instagram.com/junorakis/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsVqH6eF6rowvxlTZL0HmVQ
Magazine digitale: https://bfan.link/rana-mea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata