Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă . Înainte de săritura individuală, el a solicitat din nou intervenția medicilor

Jorge a acceptat din nou provocarea Splash! Vedete la apă în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. La antrenamente însă, artistul a făcut un atac de panică, după ce a urcat pe una dintre platforme, iar medicii care erau prezenți pe marginea bazinului au intervenit imediat. El a primit îngrijiri de specialitate și înainte de săritura individuală. Ce a pățit cântărețul, care a fost saltul executat de el, dar și cum s-au descurcat colegii săi, telespectatorii pot afla urmărind ediția show-ului din această seară, de la 20:30, pe Antena 1.

Pus pe distracție şi decis să sară mai bine ca în trecut, Jorge s-a confruntat cu un mic incident la antrenamentele pentru Splash! Vedete la apă. La un moment dat, aflat pe o platformă la înălţime, artistului i s-a făcut foarte frică și a avut un atac de panică: „Nu mă doare nimic. Nu mai puteam să respir și am început să tremur. Am vrut să respir și n-am mai putut să respir și, în momentul acela, m-a luat panica“, le-a explicat Jorge medicilor care au venit imediat și i-au acordat primul ajutor. Cântărețul a decis să nu se mai antreneze în acea zi, dar a rămas la Bazinul Olimpic de înot de la Bacău, pentru a-i încuraja pe colegii săi.

În seara concursului, artistul a solicitat din nou intervenția medicilor, care s-au ocupat de el în timp ce se afla la canapele. Ce a pățit de data aceasta Jorge, care a fost săritura executată de el și cum au realizat colegii săi salturile pregătite, telespectatorii pot afla urmărind „Splash! Vedete la apă“ în această seară, de la 20:30, la Antena 1. În echipa din care face Jorge vor concura şi Otniela, Diana Sar, Alina Petre, Tiberiu Balica și Dima Melnic.

Săptămâna aceasta, doar două zile de calificări le vor oferi şansa concurenţilor de a ajunge în finala săptămânii, în care li se vor alătura alți doi foști participanți ai emisiunii, prin intermediul wild cardurilor folosite de Cosmin Natanticu şi Clara Gherase.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata