Jolie a implinit 12 ani! Cum si-a sarbatorit solista ziua de nastere?

Simpatica solista care a lansat in toamna anului trecut videoclipul piesei „Zarurile”, a avut parte de o dubla sarbatoare zilele acestea. Jolie, pe numele ei adevarat Andreea Ioana Roata a implinit 12 ani zilele acestea si in acelasi timp a fost sarbatorita si de Sfantul Ion.

Dublu motiv de sarbatoare pentru Jolie, adolescenta care a lansat videoclipul piesei „Zarurile”. Andreea Ioana face si dansuri si aniversarea a prins-o departe de casa, in cantonament la Cheile Gradistei alaturi de colegii ei de la Piticu Dance Studio.

tortul lui joiie
tortul lui joiie

Parintii ei i-au facut o vizita surpriza si i-au dus cadouri si un tort special cu care sa-si cinsteasca colegi de la dansuri, Astfel ca impreuna cu colegii ei s-au distrat foarte bine si au facut fotografii si au dansat. Chiar si cu Piticu, profu de dansuri a facut fotografii pe care le-a postat pe retelele de socializare.

Cine e Jolie?
Andreea Ionela Roata cu nume de scena JOLIE, are 12 ani, este nascuta in Lisabona, a crescut in Elvetia pana la varsta de 9 ani, cand parintii au revenit in Romania pentru educatia ei muzicala, pentru dorinta ei de a creste si de a trai in Romania. Jolie este eleva in clasa a 5-a la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti unde studiaza ca instrumente fagotul si pianul. Studiaza canto cu renumita profesoara si solista Ava de la Scoala Music City si ia lectii de dans cu Piticu de la trupa Simplu.

jolie - zarurile
jolie – zarurile

O alta pasiune a ei o reprezinta hainele, autfit-urile, de aici si participarea si colaborarea ei cu agentii de modeling din Romania si Milano. A prezentat moda pe marile podiumuri ale lumii, in Dubai, Paris si Milano dar si in Romania. La filmari si evenimente artistice, este insotita de 4 dansatori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata