Jojo, speriată de coronavirus. Vedeta nu poate ieși din casă de teama infecției

Vedetele din România s-au hotărât să se închidă complet în case, multe dintre acestea având copii și încercând din răsputeri să îi protejeze. După ce fanii au criticat-o pe Cristina Șișcanu pentru combinezonul de zugrav în care a mers la cumpărături, vedeta le-a dezvăluit că trebuie să aibă grijă de ea, în special pentru că are copii.

Și Jojo este panicată de situația creată de pandemia coronavirusului. Artista își sfătuiește urmăritorii să rămână în izolare, pentru că doar așa vom putea învinge acest virus ucigaș.

Cătălina Grama a dezvăluit, că de fiecare dată când este nevoită să facă un pas în afara casei, îi este teamă atât pentru ea, cât și pentru familia ei.

Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi. Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri. Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta.

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți. Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte.

Hai să ne gândim că dacă atingem fără mănuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta. Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă.

Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor. Asta e opinia mea. Eu ies cu frică la cumpărături. Frică, da, pentru că alți oameni nu se protejează și pentru că am doi copii mici acasă’, a scris Jojo pe pagina personală de Instagram.

Jojo, speriată de o răceală serioasă

De câteva zile, Cătălina Grama se luptă cu o răceală destul de puternică. Așadar, artista le-a cerut fanilor ajutorul în a găsi mai multe măști de protecție, pe care trebuie să le poarte, ca să nu trebuiască să îi infecteze și pe cei din jurul ei. Jojo le-a cerut prietenilor ei internauți să îi spună și ei unde mai poate găsi astfel de măști de protecție, care, în urma crizei epidemiei de gripă, cu greu se mai găsesc.

“Neata dragilor! Uite si fata mea din ultimele zile, care imi aminteste de #TestoaseleNinja!! Ma gandesc sa imi schimb numele in RafaelA sau LeonardA, sau asa ceva. In alta ordine de idei, dupa ce am purtat-o zi si noapte am facut alergie la ea. Si tind sa cred ca si ea a facut alergie la mine. Bine, am purtat mai multe, nu numai pe aceasta. Daca stiti vreo farmacie unde mai au masti, va rog sa imi scrieti mai jos. In zona in care locuiesc s-au terminat! Raceala mea insa e tot aici. Asa ca… o sa ma apuc sa port esarfe din satin sau de matase, ca banditii, ca nu stiu ce altceva sa fac. Zi faina, fara masca!☺️

P.S: Diseara ne vedem la Valcea cu spectacolul #DiagnosticRezervat!” a scris în urmă cu câteva săptămâni, Cătălina Grama atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata