John Legend suferă după o pierdere imensă. Bunica lui s-a stins din viață după ziua ei de naștere

John Legend plânge din cauza bunicii sale Marjorie, care a murit miercuri dimineață la doar câteva zile după cea de-a 91-a aniversare a ei.

Cântărețul a împărtășit mai multe fotografii în care se poza alături de bunica lui și i-a adus un tribut emoționant.

„Frumoasa mea bunică, Marjorie Maxine Stephens, a părăsit această lume devreme în această dimineață, la doar câteva zile după cea de-a 91-a aniversare. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care a trăit-o, pentru dragostea pe care a împărtășit-o cu mulți copii, nepoți, strănepoți, și dincolo „, a început el.

Tatăl celor doi copii a dezvăluit în continuare că este „cea mai grijulie și mai conștiincioasă bunică pe care ți-o poți imagina”.

El a adăugat: „Până în ultimele zile ale sale, ne-a trimis la toți felicitări cu bani, cadou al aniversărilor noastre. Ea a găzduit sărbătorile noastre anuale de Crăciun până când literalmente nu am mai putut încăpea în mica ei casă roz de pe Heard Avenue din Springfield, Ohio.

Era activă și plină de curiozitate și energie până la ultimele ei zile. A avut întotdeauna o poveste de spus și cuvinte de încurajare și dragoste. Ne-a susținut și ne-a înrădăcinat necondiționat. Sunt atât de bucuroasă că a văzut roadele a tot ce ne-a dat. „

El a continuat: „A trebuit să călătorească în lume cu noi, a mers la primele mele premii Grammy. A trebuit să experimenteze succesele tuturor descendenților ei. Suntem familia care suntem, indivizii care suntem datorită dragostei pe care a format-o în noi. Ne pare rău să o pierdem, dar mai ales apreciem viața plină și binecuvântată pe care a trăit-o. Să se odihnească în pace după ce a alergat o mare cursă „.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata