Jessica Sutta de la Pussycat Dolls, își așteaptă primul copil, un băiețel: „Este un vis împlinit”

Jessica Sutta este pe cale să aștepte un copil!

Cântăreața de la Pussycat Dolls este însărcinată, așteaptă primul ei copil – un fiu, împreună cu soțul Mikey Marquart, a dezvăluit în urmă cu două zile.

Sutta, care s-a căsătorit cu Marquart în septembrie 2019, a declarat că nașterea urmează să aibă loc în mai. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu mămică. Jur, voi deveni atât de emoționantă pentru că în sfârșit sunt în stare să o spun”, a declarat ea pentru presă.

„A fost atât de interesant și este un vis devenit realitate … A fost doar o călătorie incredibilă. Ce cadou frumos pe care mi l-a făcut 2020.”

În ceea ce privește numele potențiale, Sutta spune că băiețelul „se simte ca un M.J. pentru mine, dar el ar putea fi un Mikey, un Jesse, un Sion sau poate că își va alcătui propriul nume când va îmbătrâni”.

„Orice vrea”, spune viitoarea mamă. „Este viața lui. Voi avea doar plăcerea de a-i fi mamă și îl voi lăsa să trăiască și să fie exact cine vrea să fie.”

Sutta spune că i-a fost „rău tot timpul” în timpul primului ei trimestru, „dar după aceea, a fost doar interesant”. „Să simți ceva în interiorul tău mișcându-se și te conectezi, și este ca acest sentiment copleșitor de iubire și protecție. Ești ca:„ Doamne, abia aștept să te întâlnesc și să te țin și să te sărut și să te răsfăț „, spune ea.

Pentru a dezvălui știrile, Sutta a efectuat un discurs comic într-un nou videoclip, pe care l-a distribuit pe Instagram împreună cu un mesaj despre revenirea la concerte post-naștere.

„Acesta este un moment atât de interesant în viața mea și sunt atât de fericit să îl împărtășesc cu voi toți. Toți oamenii care cred că turneul nu se va întâmpla și răspândesc negativitatea pe unul dintre cele mai frumoase evenimente de viață pentru mine , pur și simplu nu este adevărat „, a spus ea.

„Spectacolul va continua odată cu scăderea acestei pandemii globale și este sigur să o facem, sperăm, până în această vară / toamnă. Plănuiesc să revin 100%, dar dacă nu pot participa din anumite motive, fetele pot continua fără mine până când eu voi putea.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata