Jeezy dezvăluie moartea iubitei sale mame într-un tribut emoțional: „M-ai învățat să fiu bărbat”

Jeezy plânge după pierderea mamei sale. Miercuri, vedeta de rap, în vârstă de 43 de ani, i-a făcut un tribut emoționant, în timp ce el a dezvăluit că a venit momentul să se odihnească în pace.

„M-ai învățat să fiu bărbat când eram băiat”, a început el.

„M-a făcut bărbat [și] să fiu tată când eram copil. M-a crescut să fiu un lider născut în natură când am fost pierdut. M-ai ridicat când eram jos. M-ai inspirat când nu am avut inspirație. Mi-a spus întotdeauna că sunt mai mare decât circumstanțele mele. ”

Vedeta a continuat să o numească pe mama sa super-eroul său, adăugând că este o femeie puternică care „nu se temea de nimic sau de nimeni .. Niciun obstacol sau dificultate”. Cauza ei de deces nu este clară, dar în 2019, Jeezy a declarat pentru Hot New Hip Hop că s-a luptat cu complicații de sănătate nedivulgate.

Foto: rap-up.com

De asemenea, Jeezy și-a exprimat recunoștința pentru dragostea și sprijinul mamei sale.

„Când nu aveam nimic sau pe nimeni, te-am avut mamă”, a scris el.

„Ai fost dură cu mine. Îți mulțumesc pentru asta. Mi-ai dat încredere când nu aveam. M-ai făcut să simt că pot pune lumea la punct și pot merge desculț. Nu m-ai judecat niciodată și nu mi-ai spulberat visele. Sau căderile mele. Tu doar ai încurajat. „

În timp ce îi aducea un omagiu mamei sale, el și-a împărtășit sentimentele din inimă pentru fratele său răposat. „Sărută-l pe fratele meu Michael”, a scris vedeta.

„Spune-i că îl iubim. Și să avem grijă de tine. Ești într-un loc mai bun.”

Jeezy și-a încheiat postarea emoțională cu o promisiune dulce adresată mamei sale. „Cu zâmbetul acela frumos pe buze … Voi continua să te fac mândră. TE IUBESC MAMĂ. PENTRU TOTDEAUNA VOI FI COPILULAȘUL MAMEI ❤️ Nu-ți face griji, o am pe Trina și Familia. Odihnește-te în cer Regina noastră . „

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata