Jean Paler, revoltat pe autorități din cauza carantinei! Actorul nu poate sta în casă toată ziua

Jean Paler trece prin clipe dificile. Nu poate să accepte faptul că pensionarii nu au voie să iasă din case decât 2 ore pe zi, la un anumit interval orar. Acest susține faptul că virusul nu ține cont de vârstă. De asemenea, comicul renumit este bolnav de inimă și neajutorat.

‘Sunt pensionar și am 67 de ani. Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore (11.00-13.00) să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă? Pe ăla de 64 de ani sau mai tânăr nu-l ia? Căci din declarațiile și tot ce arată la televiziuni sunt de toate vârstele îmbolnaviți cu Covid 19. Deci care e criteriul de vârstă fixă de 65 ani și peste? Apoi, dacă sunt singur și nu am pe nimeni, bolnav cardiac cronic (ultim grad) am nevoie de alimente, de medicamente, pe care trebuie să le cumpăr, nu pot coborî sa le iau, făcând foamea și ducând lipsa strictului necesar decât așteptând ca pușcăriașii ora de ieșire la aer. Cine a gândit această lege, înainte de a o pune în practică, nu s-a gândit la cei neajutorați’, a afirmat el pentru Click.

Jean Paler critică autoritățile pentru că au lăsat prețurile să crească la produse precum dezinfectanți, mănuși, măști chirurgicale și spirt.

Jean Paler cheltuie mai mulți bani pe medicamente decât are el pensia

 ‘S-a dat altă lege, să purtăm mască, să ne dezinfectăm cu spirt și altele. Ce-i cu bișnița din farmacii, cu prețurile de la 18 până la 25 de lei sticla de spirt, de 500 ml, era 5 lei înainte. O mască chirurgicală se vinde cu 8 lei și ajunge și la 30 de lei. Vă întreb, pe voi, care controlați soarta acestei țări și suflarea care a mai rămas în ea, ce măsuri de ajutorare ați luat? Am pensie de 940 lei, medicamentele mă costă, ca să pot trăi, de azi pe mâine, 1.000 de lei. Oare îmi permit să cumpăr dezinfectant și masca pe care ne obligați să o purtăm? Din ce bani? Mi-am spart ochelarii de vedere și trebuie să merg să-mi fac ochelari, nu mă încadrez în legile lor. Stau orb în casă. Între 11.00 și 13.00 nu mi poate rezolva nimeni. Atunci ce voi face, voi plăti amendă că nu am dreptul să circul, că am peste 65 de ani. Dacă-mi fac o pancartă pe care scriu ce mă doare și ies în stradă, mă arestează și mă și amendează. Suntem pensionari și puși pe lista de exterminare’.

Jean paler a fost internat de urgență în spital, în urmă cu câteva zile, după ce s-a văitat de dureri. Actorul de comedie are probleme cardiace, iar diagnosticul cu care a fost internat este fibrilație continuă. Organul vital al comediantului funcționează la doar 30% din capacitatea sa, astfel că a ajuns dependent de defribilator.

30 de ani pe scenă, 940 de lei pensie

„ Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări.

Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, a mărturisit celebrul actor pentru click.ro.

Sursa: viva.ro, stirimondene.fanatik.ro

Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro, viva.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata