Jean Gavril a facut echipa cu Matteo și Keed pentru „Când ne vom revedea”

Solistul Jean Gavril, câștigătorul show-ului ”Dancing on ice – Vis în doi”, apoi concurent la ”America Express”, unde a făcut echipa cu Dinu, fratele lui, acum face echipa cu Anca Țurcașiu la ”Te cunosc de undeva”, tot la Antena 1, Recent a format un trio împreună cu Matteo și Keed pentru piesa ”Când ne vom revedea” și au fost invitați la matinalul București FM, unde au povestit despre colaborarea lor. Matteo, Keed și Jean Gavril au lansat recent o nouă melodie intitulată „Când ne vom revedea”, iar cu ocazia asta au fost invitații matinalului București FM. „Deși este o piesă cu niște versuri oarecum triste, are vibe-ul fericit și de vară”, spune Jean. „Piesa a luat naștere într-o tabără de muzică și a pornit de la Jean, el a venit cu ideea pentru refren. Tocmai murise un prieten din copilărie și am simțit să scriu despre asta, așa am pus strofa mea pe piesă.

Jean Gavril a facut echipa cu Matteo și Keed pentru Când ne vom revedea
Jean Gavril a facut echipa cu Matteo și Keed pentru Când ne vom revedea

Strofa doi a fost scrisă la ceva timp după, când i-am arătat piesa lui Keed”, spune Matteo. „Eu n-am privit niciodată despărțirea asta ca pe un lucru atât de trist, o văd mai detașat, pentru că oricum ne vom revedea”, continuă Matteo. „Eu și cu Jean avem foarte multe sesiuni împreună, adică foarte multe piese, dar nu știm ce o să lansăm, iar cu Keed am dezvoltat o parte de urban la Mattman Music”, povestește Matteo despre colaborările pe care le au cei trei. „România e foarte bine văzută în afară, pe plan muzical, doar că nu e promovată aici, la noi. Mulți vor să vină la noi să facă muzică, să participe în tabere de muzică, pentru că avem producători foarte buni. Am avut pentru Alexandra Stan, în decembrie, o tabără de muzică în care au venit 10 autori din Olanda, special pentru noi și pentru ea”, explică artiștii.

 

Ce planuri muzicale au?
Keed lansează album cu ȘATRA pe 26 mai, iar albumul lui solo va fi lansat începând cu luna august. Matteo ne promite o serie de lansări muzicale foarte frumoase, „dar după ce termin cu Excel-urile”, glumește artistul. Jean Gavril tocmai ce a lansat o nouă piesă, alături de Vlad Flueraru, numită „Asasina”. „Următoarea piesă este împreună cu Iustin de la HVNDS. Pe mine pandemia m-a oprit dintr-un avânt pe care îl aveam la vreme respectivă și am tot avut încercări în direcții care nu sunt aproape de sufletul meu, dar asta s-a terminat acum”, explică Jean la Bucuresti FM.

Matteo ❌ Keed ❌ Jean Gavril – Cand Ne Vom Revedea | Official Video – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata