Jason Priestley si Cindy Sampson sunt „Detectivi particulari (Private Eyes) la Diva

După ce este pus în fața unui test de paternitate, Matt Shade (Jason Priestley) își dă seama că o familie este un angajament mult mai solicitant decât anticipase vreodată și se străduiește să mențină un echilibru între agenție și viața de acasă. Preocupată să își susțină partenerul, detectivul Angie Everett (Cindy Sampson), decide să facă le facă un test ADN în secret lui Matt și presupusei sale fiice. Un caz urgent devine o intervenție binevenită care să le distragă atenția de la problemele personale, iar cei doi se adâncesc în misterul unei familii bogate a cărei petrecere pe tema Gatsby devine un cadru pentru lupte de putere… și crimă.

Ajutați de talentata lor asistentă, Zoe Chow (Samantha Wan), Shade și Angie continuă să lucreze cot la cot ca o mașinărie bine unsă, valorificând punctele forte ale celuilalt și resimțind permanenta tensiune romantică dintre ei. Cazurile noi includ un jaf armat care implică noul camion de mâncare al lui Don (Barry Flatman), un celebru jucător de golf ce are un urmăritor, o crimă misterioasă într-un club de jazz și nunta unui prieten apropiat, care este stricată de o vânătoare de comori.

În acest sezon revin și Don Shade (Barry Flatman), Jules Shade (Jordyn Negri), Becca D’Orsay (Nicole DeBoer), Liam Benson (Jonny Gray), Nora Everett (Mimi Kuzyk), Inspectorul Mathilde Carson (Linda Kash), ofițerul Danica Powers (Ruth Goodwin) și Tex Clarkson (Brett Donahue), dar și noi personaje interpretate de antrenorul echipei de baschet Toronto Raptors – Nick Nurse, jucătorului de golf Mike Weir, cântăreața canadiană Keshia Chanté (în rolul prietenei lui Angie, paramedicul Mia Torres) și Supinder Wraich (în rolul iubitei Danicai, Kate). Episodul trei al noului sezon reprezintă si debutul directorial al lui Cindy Sampson

Sezonul 4 din Detectivi particulari a fost filmat în 15 locații din Toronto și împrejurimi, are 26 de staruri – invitați speciali, a fost difuzat în peste 180 de țări și a avut o echipă de producție de 200 de persoane.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata