iUmor, lider de audiență la nivelul tuturor targeturilor, seara trecută, la Antena 1. Show-ul a înregistrat un record la nivelul cotei de piaţă

Cea de-a noua ediție iUmor, difuzată aseară, la Antena 1, în intervalul 19:59 – 22:30, s-a impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Emisiunea de la Antena 1 a înregistrat aseară un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pentru acest sezon, pe publicul commercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost lider de audienţă aseară cu difuzarea iUmor, înregistrând, la nivelul publicului commercial, un rating mediu de 6.9 puncte şi 23.1% cota de piaţă (audienţă record în acest sezon), poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, care cu difuzarea unei semifinale Superstar România a înregistrat 4.7 puncte de rating şi 15.7% cota de piaţă. Şi la nivel urban, iUmor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 6.5 puncte de rating şi 15.5% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 5.8 puncte de rating şi 13.7% cota de piaţă. Şi la nivel naţional, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 7.4 puncte de rating şi 16.2% cota de piaţă, fiind urmată de Pro TV cu 5.7 puncte de rating şi 12.5% cota de piaţă. În minutul de aur, 20:52, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau iUmor la Antena 1. Şi în Prime Time, Antena 1 a fost alegerea celor mai mulţi români din mediul comercial, conducând clasamentul audienţelor cu 6 puncte de rating şi 20.7% cota de piaţă, precum şi la nivel naţional, unde a înregistrat 6.8 puncte de rating şi 15.3% cota de piaţă.

Comedianții Cosmin Natanticu și Alexandru Arnăutu Vraciu au fost cei doi invitați speciali în cea de-a noua ediție din cel de-al 11-lea sezon iUmor, în timp ce jurații au decis să trimită la votul publicului patru concurenți spectaculoși. Așadar, cei de acasă încă îi mai pot vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicația Antena 1 pe Michael Olivares, Keiichi Iwasaki, Ion Strâmbeanu și Coraly Corazon.

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge

mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 20 noiembrie 2021

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata