Iuliana Tudor, microbista in familie. „O data-n viata” lasa loc Mondialului de fotbal

Poate fi surprinzător pentru mulţi, dar Iuliana Tudor este una dintre cele mai fidele telespectatoare ale fotbalului de înaltă clasă. Dar până la debutul CM 2022, îndrăgita vedetă ne aşteaptă la o nouă seară plină de cântec şi emoţie, pe 20 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.

Mihai Traistariu si Dorinel Gavrilut Pirvoni
Mihai Traistariu si Dorinel Gavrilut Pirvoni

„Am cedat spaţiul emisiunii O dată-n viaţă de duminică fotbalului şi mă bucur. Alături de fiul meu şi de întreaga familie, obişnuim să urmărim campionatele mondiale de fotbal în mod cu totul special, aşa că anul acesta ne-am rezervat deja timp pentru a fi în faţa micului ecran, la TVR 1”, dezvăluie Iuliana Tudor, „vedeta populară” a Televiziunii Române. Asociată cu emisiunile ce promovează folclorul şi tradiţiile româneşti, Iuliana Tudor surprinde prin această declaraţie, arătând şi o altă latură a personalităţii sale.

Până când programele principalului post al Televiziunii Române vor lăsa loc sportului rege, Iuliana Tudor ne invită să mai petrecem o seară de duminică în compania muzicii populare, a dansului şi a veseliei, la „O dată-n viaţă”, pe 20 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Protagonisti ODV 20 nov
Protagonisti ODV 20 nov

 

Ediţia de duminică a show-ului realizat de Iuliana Tudor îi aduce împreună la „O dată-n viaţă” pe tinerii finalişti de la „Vedeta populară”: Maria Chivu, susţinută de interpreta Mariana Anghel, dar şi de talentata Adda, cu care face un duet memorabil; Dorinel Gavriluţ Pîrvoni, care urcă pe scenă alături de teleormăneanul Gelu Voicu, dar şi de Mihai Trăistariu, pe care îl impresionează cu vocea sa, cântând în duet „Cât de frumoasă eşti!”; Ioana Ştefan, care face echipă cu Liliana Laichici, dar ne surprinde şi cu un joc popular în compania Ansamblului Banatul.

După ediţia de duminică, lăsăm loc emoţiilor şi adrenalinei specifice fotbalului. „Iar noi ne vom reîntâlni la O dată-n viaţă cu ritmurile şi culoarea folclorului românesc, cu vedete şi tineri talentaţi, pe 11 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata