Iuliana Beregoi implineste 18 ani si va sarbatori majoratul alaturi de fani, la Arenele Romane. Afla cand va fi marele eveniment!

Dupa cele doua concerte SOLD-OUT, din aceeasi zi, de la Sala Palatului, din luna martie a acestui an, cea mai in voga artista adolescenta de la noi revine cu inca o mare surpriza, pentru fanii ei. Iuliana Beregoi, alaturi de echipa ei de productie si management, Mixton Music (Cătălin Dascălu și Alina Todașcă), a ales sa-si serbeze majoratul tot pe scena, la Arenele Romane, in data de 10 iulie, ora 19.00. Evenimentul „Sweet 18” va contine zone de entertainment, food & foto cornere, decoratiuni inedite si locatie amenajata ca de premiile Oscar, dar si invitati surpriza ce vor intregi marele show al artistei.
Acestea sunt doar cateva elemente „din culise”, pe care pustoaica fenomen a muzicii autohtone le pregateste pentru Generatia Z. Biletele s-au pus, deja, spre vanzare si se pot gasi pe platforma iabilet.ro

 

„Totul a pornit de la o idee de moment, cand Alina si Catalin, managerii mei, m-au intrebat daca mi-as dori sa-mi sarbatoresc majoratul alaturi de toti cei din Generatia Z, unde sa putem petrece, canta si dansa, la marele moment de implinire a 18 ani. Va astept pe toti, in data de 10 iulie, de la ora 19, la Arenele Romane, sa-mi fiti alaturi in cel mai important eveniment din viata mea!”
Iuliana Beregoi are un succes nemaiîntâlnit în muzică, actorie și vlogging. Artista muncește foarte mult pentru ca visele sale să-i devină realitate, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din multele videoclipuri pe care le filmează, piese lansate și concerte pe care le susține regulat, atât în țară, cât și alte țări, toate însumând zeci de milioane de apreciezi în rândul fanilor ei.Are o echipă de management foarte bine ancorată în realitate și profesionalism, pe Cătălin Dascălu și Alina Todașcă (Mixton Music). Aceștia din urmă au reușit să construiască un adevărat fenomen în rândul copiilor și tinerilor din Generația Z, de la producții muzicale de top, până la celebrul serial de Netflix și film cinematografic, „Lara”, dar și bestseller-ul cu același nume, documentarul despre viața Iulianei Beregoi, până la evenimente SOLD OUT în România și Republica Moldova.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata