Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și si-a facut cadou de ziua ei o masina

Idolul Generației Z a devenit majora si in weekend a sarbatorit la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Iar de ziua ei, chiar pe data de 13 iulie, a avut parte de o petrecere in unde si-a facut cadou o super masina.

Iuliana Beregoi cu familia
Iuliana Beregoi cu familia

 

Baloane, masina, muzica buna, gustari, dulciuri si prieteni multi, unii cunoscuti sau copii normali, alaturi de jurnalisti si reporteri de televiziune. Asa a fost la petrecerea de majorat a Iuliana Beregoi.

fabio, Iuliana beregoi si ionel istrati
fabio, Iuliana beregoi si ionel istrati

Solista a sarit dimineata cu parasuta si apoi a petrecut cu pretenii si familia. Sora Ana i-a fost alaturi, parintii, Cezar Alexa, Mihai Ungureanu – Hugo, multi tiktok-eri, solistii Aura B sau Fabio Nita, dar si Ionel Istrati din Moldova sau Catalin Maruta.

aura b
aura b

 

Inainte de ziua ei solista a avut concert la Arenele Romane din București. Artista a sărbătorit majoratul pe scenă, alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună la Arenele Romane din București. Artista a fost la înălțime. Și-a surprins fanii printr-o ieșire pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu logo-ul evenimentului și chipul ei. Iuliana a cântat cele mai bune piese din repertoriul său, a avut invitați surpriză, a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi și au creat împreună amintiri de neuitat.

masina iuliana b
masina iuliana b
Show-ul idolului Generației Z a fost peste așteptări, iar alături de echipa ei, Mixton Music (Alina Todașcă și Cătălin Dascălu), Iuliana Beregoi a reușit încă un record: „Sweet 18”, eveniment Sold-Out.
Artista cu peste un milion de fani pe rețelele de socializare a avut mari emoții:
„Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? Afost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a scris Iuliana Beregoi pe conturile ei de socializare.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata