Îți zicem noi ce să faci de Crăciun dacă te plictisești acasă cu ai tăi

Oricât de mult ți-ar plăcea Crăciunul, probabil că te vei plictisi la un moment dat de luat masa cu toate neamurile la un loc. Dacă vrei să fugi și să faci ceva distractiv, avem câteva idei pentru tine:

Mergi la patinoar

Poate un pic de mișcare o să te scoată din plictiseala pe care au adus-o neamurile cu ele când au venit în vizită. Pune mâna pe telefon și invită-ți prietenii la patinoar! Nu trebuie să te duci decât cu bani de buzunar, că patinele le închiriezi de-acolo. Dacă n-ai mai făcut asta până acum, ia-o ușor: plimbă-te ținându-te de margine, pentru început, ca să nu cazi. Încet-încet o să devii un adevărat maestru!

 

Bea un ceai în oraș

E frig afară, așa că trebuie să te încălzești cu o băutură fierbinte. Nimic nu se compară cu un ceai gustos savurat într-o atmosferă relaxantă. Adună-ți prietenii și ieșiți în oraș! Partea bună e că fumatul e interzis în ceainării, așa că nu te întorci acasă cu hainele duhnind a tutun și ca să te bombardeze ai tăi cu întrebări și suspiciuni.

 

Admiră luminițele

Încarcă-ți bateria la telefon și ieși pe-afară să faci niște poze! Orașul a fost împodobit cu ocazia sărbătorilor, așa că e plin de beculețe, fulgi de zăpadă și Moși Crăciun care merită imortalizați! Cu ocazia asta, iei și o gură de aer.

 

Fă un om de zăpadă

Asta dacă avem noroc măcar de oleacă de ninsoare! Îți pui creativitatea la încercare și te apuci să construiești cel mai frumos om de zăpadă pe care l-a văzut vreodată orașul tău. Poate chiar pe Olaf din Frozen! Dacă nu găsești pe nicăieri zăpadă, avem câteva alternative mișto:

 

Ieși la un film

Că mergi la cinema sau la un prieten acasă, n-are importanță. Important e să fii cu amicii tăi. O pungă de popcorn, un suc mare și un film bun. Nu sună bine?

 

Cum ai de gând să îți petreci Crăciunul?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata