Îți plac emisiunile TV de tip reality? Atunci primăvara aceasta, accesoriul tău nr. 1 este Hayu!

Hayu aparține companiei NBCUniversal și este primul serviciu de streaming video-on-demand cu abonament care difuzează toate episoadele și toate sezoanele dintr-o selecție largă de francize de tip reality-show, într-un singur loc. De la The Real Housewives of Beverly Hills, la Vanderpump Rules și Below Deck, Hayu are de toate.

Hayu include deja peste 300 de emisiuni și 9.000 de episoade de conținut reality TV care pot fi urmărite imediat, dar în această primăvară se anunță câteva premiere interesante, care vor veni la pachet cu și mai mult dramatism.

Dacă nu ai auzit deja, Celebrity Game Face (prezentat de Kevin Hart, care este și producător executiv) a revenit cu sezonul 4, vineri (7 aprilie), în aceeași zi cu lansarea noului show Celebrity Prank Wars (găzduit de Kevin Hart și Nick Cannon).

Iar Below Deck Sailing Yacht – emisiunea preferată a numeroși fani – a revenit cu a patra serie marți (11 aprilie), iar noile episoade pot fi urmărite în fiecare marți.

Descoperă toate detaliile în Recomandările lunii aprilie

Și mai avem o veste bună pentru iubitorii genului reality: nu sunt semne că vom lua o pauză de la tot dramatismul nici în luna mai! The Real Housewives of Atlanta revine pentru al 15-lea sezon. În plus, noul reality-show Summer House: Martha’s Vineyard va fi disponibil pe Hayu din 8 mai!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata