in

Îți este rușine? Ce să faci ca să scapi de ea?

”Îmi este rușine!”. Auzi tot mai des afirmația asta in grupul tău de prieteni sau, din contră, ești chiar tu în situația asta. Cumva, va trebui să rezolvi această problemă care-ți va pune bețe în roate atunci când vei ieși cu prietenii sau te vei îndrăgosti.

Lipsa încrederii în tine poate produse dezastre atunci când vine vorba de viața ta socială, de aceea specialiștii spun ca este musai să rezolvi problema în cel mai scurt timp.

Ce trebuie să faci ca să-ți crești încrederea în tine?

1. Apelează la ajutorul prietenilor tăi

Roagă-i să scrie 5 lucruri pe care le apreciază la tine. Fă și tu același lucru, scrie 5 lucruri care-ți plac la tine. Având în fața calitățile tale, le vei putea conștientiza, memora, iar acest lucru te va ajuta să elimini neîncrederea care-ți guvernează existența.

2. Fă lucruri remarcabile

Specialiștii spun că atunci când vrei să-ți crești încrederea în tine, trebuie să faci lucruri remarcabile. Bunăoară, ajută-ți un prieten care a decis să se mute, încearcă să o împaci pe prietena ta cea mai bună cu iubitul, plătește-i drumul mamei tale atunci când vine la tine sau cumpără-le alor tăi o excursie la mare. Înscrie-te într-un program de voluntariat sau dăruiește-i prietenei tale bluza ta preferată. Îi place și ei.

3. Mergi la întâlniri

Îmbracă-te frumos, parfumează-te și mergi la toate întâlnirile care ți se ivesc. Nu e un lucru rău să vezi unde stai. Flirtează, joacă-te, distrează-te.

4. Scoate-te singură la întâlnire

Hai, dă-ți două palme și treci la treabă. Lasă depresia, astăzi ai întâlnire cu tine. Mergi la cină în oraș, urmărește cel mai cool film de la cinema sau cumpără-ți cea mai mișto pereche de pantofi. O zi cu tine va fi, cu siguranță, încântătoare.

5. Dansează de una singură în oglindă

O să te simți sexi, o să fii ravisantă, o să te simți o talentată, o minunată, o frumoasă. Cum poți să nu ai încredere în tine când ai atâtea calități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un produs, două utilizări – punem pariu că nu ştiai asta!

Cui îi trebuie pijamale? 7 motive să dormi în pielea goală tot timpul