IOVA lanseaza „Break the law”, o bomba cu ceas despre compatibilitate in relatii si in pacate

IOVA, artista electro-pop si compozitor HaHaHa Production, lanseaza „Break the law”, o piesa ca o bomba cu ceas despre compatibilitatea dintre doua persoane si tensiunea dintre ei atunci cand depasesc granita legii. „E o piesa care explodeaza intr-un mod imprevizibil atat ca muzica si text, cat si ca productie video. Cant despre compatibilitate si despre tensiunea atractiei in iubire dincolo de lege. Pe tot parcursul piesei, incerc sa rezist in lupta cu cele 7 pacate capitale si astept ca oamenii sa-mi spuna daca reusesc.”, glumeste artista IOVA, care s-a auzit cu muzica ei la zeci de radio-uri din Rusia si Romania.

filmare videoclip IOVA - Break the Law 8
filmare videoclip IOVA – Break the Law 8

„Break the law” aduce un videoclip bogat in simboluri, cu multa coregrafie, cu dansatori vopsiti pe fata, si cu IOVA, aflata in plina lupta cu fortele raului si cu tentatiile aduse de ele. „Am filmat videoclipul la Chisinau, timp de 24 de ore fara intrerupere, alaturi de artisti cool si absolut geniali. Am incercat sa redam in imagini, prin dans, imagine si miscari, dualitatea din fiecare om, lupta dintre bine si rau, incercarea mea de a rezista in fata pacatului si a tentatiilor. A fost o filmare lunga, dar foarte intensa.”, povesteste IOVA.

IOVA Break the Law
IOVA Break the Law

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica facuta de IOVA impreuna cu Serban Cazan, Lucian Nagy si Florin Boka si versurile scrise de IOVA impreuna cu Cristian Pascu, „Break the law” aduce un mix conflictual atat de stari, cat si de sound-uri. 

Mai multe despre IOVA, artista neconventionala de muzica electro-pop, se pot gasi pe:

Facebook https://www.facebook.com/Iovaofficial/

Instagram https://www.instagram.com/iovaofficial/?hl=ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCXvFcUwC3AixmE6RdRVr3ug

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata