Ioana Ginghină, secretul siluetei sale în perioada postului: „Pot spune ca sunt expertă în post”

Ioana Ginghină se poate mândri cu un corp frumos și cu o formă fizică demnă de invidiat și poate fără probleme să țină posturile de peste an.

Cu toate că multe persoane se feresc să mai țină post sau se tem că pandemia de coronavirus le-ar putea aduce ceva kilograme în plus, vedeta a mărturisit cum reușește ea să se mențină mereu în formă.

”Pot spune ca sunt expertă în post. Le ţin de foarte mult timp şi nu este greu, dacă respecţi anumite reguli. Nu consum pâine. Mănânc doar lipie, o singură lipie la masă. Fără zahăr. Mănânc doar dulciuri raw vegane, doar dimineaţa şi nu zilnic”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină. Deşi la prima vedere pare destul de complicat să faci combinaţii alimentare benefice, Ioana susţine că meniul este consistent şi că nu îşi privează organismul de mici plăceri, cum este un desert. „De exemplu, iată un meniu pe o zi întreagă: mic dejun – îngheţată raw vegană sau budincă din seminţe de chia, la prânz o salată cu multe ingrediente ( legume cât mai variate) şi brânză tofu, iar seara o supă cremă de legume”, a precizat ea, potrivit Libertatea.

În plus, actrița a dezvăluit că reușește să găsească timp și pentru a face sport, dar nu mai mult de 20 de minute.

Ioana Ginghină simte din nou fluturi în stomac, după divoț

În cadrul unei emisiuni TV recente, Ioana a mărturisit că și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie dar și cu un „prieten” foarte bun care locuiește în Oradea și care pare să îi devină iubit!

‘Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori şi cu atenţie un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să ştii că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie’, a declarat Ioana Ginghină.

Discretă ca de obicei, Ioana Ginghină nu a dorit să dea prea multe detalii din viața ei personală, dar a făcut deja primele declarații despre noua ei relație:

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieşim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea ştia, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacţie de genul „Aoleu, vai de mine!’. Ştia deja ce se întâmplă’, a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.

„I-am făcut cunoştinţă Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanţă, puteam să manageriez situaţia mult mai bine. A fost foarte drăguţ, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moş Crăciun, erau luminiţe prin oraş şi atunci totul a fost foarte frumos’, a mai afirmat Ioana Ginghină.

„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai eşti cu tata?’ Adică ea oricum aştepta acel moment”, a dezvăluit Ioana.

Sursa: clickpentrufemei.ro
Sursa foto: avantaje.ro

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *