Ioana Ginghină, primele declarații despre noul ei iubit: „„Aoleu, vai de mine! Ruxandra știa deja ce se întâmplă’”

Ioana Ginghină a reușit să treacă în cele din urmă peste cea mai grea perioadă din viața ei, după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița s-a vindecat aproape în totalitate și și-a ocupat timpul cu diverse activități profesionale. Acum însă, actrița și-a găsit în sfârșit jumătatea.

Discretă ca de obicei, Ioana Ginghină nu a dorit să dea prea multe detalii din viața ei personală, dar a făcut deja primele declarații despre noua ei relație:

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieşim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea ştia, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacţie de genul „Aoleu, vai de mine!’. Ştia deja ce se întâmplă’, a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Actrița a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire dintre fiica sa și noul ei iubit. Ioana a afirmat că s-a asigurat mai întâi că relația este una serioasă și abia apoi a început să ia decizii în această direcție.

„I-am făcut cunoştinţă Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanţă, puteam să manageriez situaţia mult mai bine. A fost foarte drăguţ, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moş Crăciun, erau luminiţe prin oraş şi atunci totul a fost foarte frumos’, a mai afirmat Ioana Ginghină.

„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai eşti cu tata?’ Adică ea oricum aştepta acel moment”, a dezvăluit Ioana.

Până acum, Ioana Ginghină nu a dorit să îi dezvăluie identitatea noului ei iubit, însă a dat de înțeles faptul că cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul unui proiect profesional.

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata