Ioana Ginghină este fericită şi are noi surprize pentru fanii ei si cei ce o urmaresc!

Actriţă, mamă şi nu în ultimul rând o antreprenoare creativă, actrita Ioana Ginghină din serialul „Adela” a profitat din plin de perioada restricţiilor impuse de pandemie şi a inventat un nou joc pentru copii, ,,Tisha şi jucăriile”, o alternativă sănătoasă pentru petrecerea timpului liber în familie.

,,Tisha şi jucăriile” este un alt copil al meu, un nou proiect şi totodată cea mai potrivită modalitate de a sărbători aniversarea a 9 ani de activitate MiniArt Show. ,,Tisha şi jucăriile este de fapt un board game care poate avea şi un suport audio, un spectacol muzical la cutie, plin de provocări pentru întreaga familie. Obiectivul meu a fost să realizez un produs unic pe piaţă, pentru care am primit deja review-uri încurajatoare”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său proiect.

Ioana Ginghina Tisha si prietenii
Ioana Ginghina Tisha si prietenii

Într-o eră în care copiii sunt din ce în ce mai dependenţi de gadgeturi şi conectaţi aproape în permanenţă la Internet, Ioana Ginghină crede cu tărie că aceste obiceiuri pot fi schimbate şi reconstruite, în aşa fel încât locul lor să fie luat de activităţi creative, în care pot fi implicaţi deopotrivă părinţii şi copiii.

Tisha, Gratziline, Rază de Culoare, Coșarul și Ursulețul sunt cele cinci personare care îi vor ghida pe copii şi părinţi deopotrivă în această aventură şi îi va ajuta să îşicreeze propriul musical, oriunde şi oricând.

Jocul este prevăzut cu toate elementele esențiale unui show: povestea, provocările creative și muzica originală inspirată din musicalul “Cântec pentru Tisha”, care este disponibilă spre ascultare atât acasă, cât și în mașină.

În cei 9 ani de activitate, MiniArt Show se bucură să adune în portofoliul său 17000 de mini-talente descoperite și nenumărate zâmbete, nepretuite pentru intreaga echipa, motivul pentru care isi doresc in continuare să transforme lumea intr-un loc mai frumos și mai colorat, prin noi programe, jocuri și ateliere pentru cei mici și cei mari.

Pentru mai multe informaţii despre jocul ,,Tisha si prietenii” sau MiniArt Show accesati site-ul: www.miniartshow.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata