Ioana Ginghină, declarații privind o posibilă viitoare sarcină

Ioana Ginghină a discutat despre o posibilă sarcină. Îndrăgita actriță a scris pe blogul ei personal un mesaj cu impact, ce vizează atât doamnele, cât și domnișoarele.

Așa cum bine știm, este foarte important ca doamnele cât și fetele tinere să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece sunt mult mai firave și sensibile, comparativ cu bărbații. Ioana Ginghină se numără printre acele doamne care are mereu grijă atât de ceea ce simte, cât și de corpul ei.

Ioana Ginghină are doar un singur copil, o fiică pe nume Ruxandra Papadopol.

”Înainte de programare mi-am făcut o lista cu întrebările pe care aș vrea să le discut cu medicul la începutul vizitei și pentru asta am google-it puțin și mi-am făcut o idee cam ce aș vrea să urmăresc, anul acesta. De exemplu, care este starea mea de sănătate și ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”, a dezvăluitt Ioana Ginghină pe blogul său, conform Cancan.

În plus, Ioana Ginghină este de părere că toate femeile trebuie să meargă la un control medical, doar pentru a se asigura că totul este în regulă cu ele.

”Am ales să scriu despre aceasta experiență pentru că știu că noi, femeile, ne cam neglijăm sănătatea și mergem la medic, numai când avem o problemă. Știți că nu este bine să procedăm așa, căci s-ar putea să fie târziu sau prea târziu în anumite cazuri”, a mai notat actriţa.

Adevărul în povestea divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

„Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare. Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt ok, sunt bine. De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri. Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar”, a declarat Ioana Ginghină la Antena 1.

Sursa: ciao.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata