Interviu Sore: „In izolare am inceput sa ma dezvolt si pe partea de productie muzicala”

Solista a debutat de mica in trupa Dolly, dupa care a cantat in Crazy Win si apoi s-a alaturat fenomenului LaLa Band. Tot atunci Sore Mihalache a jucat nu numai in serialele „Pariu cu vita” si „O noua viata” dar si in alte filme si desigur, videoclipuri, unele regizate de ea. Am stat de vorba cu Sore ai am aflat ce a facut in izolare si cum a decurs colaborarea cu Florian Rus.

Bravonet: Am revenit cu noutati si voiam sa stim ce amintiri ai legate de site si revista?
Sore: Imi amintesc ca, in perioada Lala Band, ne-am bucurat de o mare sustinere din partea bravonet, ati fost alaturi de noi la fiecare pas.

sore sexy
sore sexy

Ce ai facut in aceasta izolare? Cu cine ai petrecut?
Am stat acasa cu familia si am petrecut mai mult timp pe net ca niciodata. A trecut relativ usor, primele saptamani au fost greu de suportat dar, ca in orice situatie, te adaptezi.

Ai fost creativa in izolare, ai lucrat la piese noi?
Daaa, extrem de, m-am si mirat, totusi. Am inceput sa ma dezvolt si pe partea de productie muzicala, mi-am facut un mic studio unde am reusit sa imi transpun ideile si am lucrat impreuna cu colegii de la Hahaha Production de la distanta.

Sore Florian Rus - Sunetul meu preferat
Sore Florian Rus – Sunetul meu preferat

Care este povestea piesei interpretata in duet cu Florian Rus?
Florian e un songwriter alaturi de care imi face o mare placere sa compun, avem deja mai multe piese scrise impreuna iar „Sunetul meu preferat” este acel gen de piesa care s-a scris in 30 minute, doar cu un pian. Ne-a facut mare placere intreaga sesiune si cred ca se simte, in melodie, ca e o piesa venita de undeva de ‘sus’.

Ti ai descoperit noi pasiuni in izolare?
Nu credeam ca ma pricep la gatit dar izolarea mi-a demonstrat contrariul.

Ai un mesaj penru cititorii nostri?
Stiu ca viitorul e incert, dar cred ca daca ne mentinem o gandire optimista, vom gasi partea plina a paharului mereu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata