Interviu Seredinschi: Muzica e combustibilul oamenilor, la fel de importanta precum oxigenul

Fost concurent la Vocea Romaniei, Sebastian Seredischi este artist si compozitor HaHaHa Production si actor in serialul Profu’ de la Pro Tv. Tanarul solist a lansat recent un nou videoclip si ne-a acordat un interviu in exclusivitate pe care il puteti citi in continuare.

Bravonet. S-a relansat www.bravonet.ro si am vrea sa ne spun daca iti mai amintesti de perioada Bravo? Ce amintiri te leaga de acea perioada? Citeai revista?
Seredischi: Imi amintesc exact perioada in care veriosara mea cumpara revista, era mare fan si recunosc ca mai trageam si eu cate un ochi fiind curios de unele stiri. Vorbim de acum multi ani cand nici macar nu visam sa intalnesc persoanele care apareau in revista. Anii au trecut si iata ca acum am onoarea sa dau acest interviu pentru voi si va multumesc cu aceasta ocazie.

Seredinschi - Dor sa te
Seredinschi – Dor sa te

Obisnuiesti sa citesti stiri si material despre lumea muzicala, despre colegii de breasla?
Sunt cu ochii in patru mereu.

Ne poti spune cum ai debutat in muzica? Cine ti-a oferit prima mana de ajutor in cariera? Care au fost oamenii care te-au ajutat?
Omul cheie din povestea mea este Smiley, el mi-a oferit o mana de ajutor atunci cand am avut cea mai mare nevoie si evident apoi toata echipa HaHaHa Production. Ei m-au ajutat mult sa evoluez si sa imi dau seama de jocul acesta numit viata. Dar mie imi place sa ofer creditul tuturor oamenilor care au trecut prin viata mea si mai ales celor de la care am invatat lectii importante, sunt multi, nu-i pot numi pe toti, insa le sunt recunoscator.

Sere si chitara
Sere si chitara

Ai devenit vedeta la Vocea Romaniei. Ce amintitri ai de pe vremea aceea?
Perioada aceea a fost pentru mine similara cu drumul initiatic al lui Harap Alb. O perioada in care mi-am depasit limitele, m-am batut cu propriii monstrii din cap, mi-am facut colegi de breasla care mi-au dat incredere si prieteni de viata care mai apoi m-au ajutat in drumul meu spre punctul in care sunt astazi.

Cu care dintre fostii colegi de la show pastrezi legatura?
Cu majoritatea oamenilor care mi-au fost dragi, ne intersectam in proiecte, ne auzim, ne gasim pe social media, ne descurcam sa comunicam.

Seredischi sexy
Seredischi sexy

Desi suntem in perioada de izolare, am vrea sa stim daca mai ai timp sa compui, sa canti?
Personal nu m-a afectat perioada asta, sunt genul de om care se inchide in bula lui optimista cand totul pare ca nu e ok si de acolo imi iau energia pozitiva pe care incerc sa o dau mai departe oamenilor. In perioada asta am creat muzica, m-am dezvoltat si parca m-am reconectat cu mine. Si evident, pentru ca mi-a fost un mare dor de fani am incercat sa tin legatura cu ei si sa le cant live pe toate platformele social media. Dorul de cantat mi l-am mai potolit cantand piesele noi de pe EP-ul de pe care deja am lansat o piesa, Dor sa te, de la balconul apartamanetului meu, asa ca vecinii meide bloc probabil ca stiu pe de rost si piesele nelansate inca.

Cu ce ti-ai umplut timpul in ultima perioada?
Am citit, m-am uitat la filme, am facut muzica, am gatit ca un adevarat masterchef, chiar pot sa spun ca nu am avut timp sa ma plictisesc.

Sereredinschi
Sereredinschi

Ai lansat o piesa noua acum cateva zile, “Dor sa te”. Ce aduce ea nou pentru tine, pentru muzica actuala?
Impreuna cu echipa, incerc sa inovez in muzica pe care o scot, sa aduc un plus fata de ce se asculta deja, sa transmit prin note muzicale si vibe intensitatea sentimentelor mele. Cel mai mult imi doresc ca muzica pe care o scot, sa se materialieze in concerte unde lumea sa se simta libera si nejudecata. Vreau sa fac oamenii sa traiasca la concerte asa cum nu au ocazia sa o faca in cotidian.

Ce inseamna muzica pentru tine?
Muzica este combustibilul oamenilor, este la fel de importanta precum oxigenul sau hrana fara de care nu am putea trai.

Ai un mesaj pentru cititorii Bravo?
Cititori Bravo, ma bucur ca ati ajuns aici, va doresc o zi minunata si sper sa impartiti fericire si bunatate in jurul vostru, cred ca asta ar trebui sa fie jobul nostrum, al tuturor, 24/24.

Mai multe despre Seredinschi pe canalele sale oficiale:
https://www.youtube.com/channel/UCGfyQBY7xcYVkX99YxlGRBQ
https://www.facebook.com/Seredinschi/
https://www.instagram.com/seredinschi/?hl=en
https://www.tiktok.com/@seredinschi?source=h5_m

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata